3 tips til SEO begyndere

september 30, 2022 0 Af admin

Vil du gerne have din hjemmeside til tops ved hjælp af SEO? Og vil du gøre arbejdet selv? Så ved du garanteret allerede, at det kræver træning og koncentration. Der er nemlig flere forskellige ting, man skal have styr på, før man for alvor kan profittere af SEO arbejdet. Hvis du vil vide mere, så læs med herunder, hvor du får 3 tips til SEO begyndere. Læs desuden med på webbureauer.dk samt Webbureau.dk, og få mere inspiration og information om SEO arbejde.

Lav søgeordsanalyse

For at du for alvor kan få succes med dit SEO arbejde, er det vigtigt, at du laver dit forarbejde. Her er det især vigtigt, at du laver en søgeordsanalyse. En søgeordsanalyse fungerer, som ordet indikerer. Du skal analysere, hvilke søgeord, der er mest populære på Google, og hvor konkurrenceprægede er. Ved at bruge en søgeordsanalyse får du en god ide om, hvilke søgeord du bør bruge i dit eget SEO arbejde. Du tror måske, at du selv skal sidde og indtaste samtlige søgeord på Google, for at du kan lave en søgeordsanalyse. Takket være teknologien i dag er dette dog slet ikke nødvendigt. Der findes flere forskellige programmer, der hurtigt kan lave forskellige søgeordsanalyser for dig. Du kan blandt andet bruge Googles eget!

Brug metadata

Som nybegynder indenfor SEO arbejde, er det vigtigt, at du kender til begrebet metadata. Det er nemlig især metadata, der skal hjælpe med at få din hjemmeside til tops i Googles søgesystem. Inden du kan begynde at bruge det såkaldte metadata, er det dog vigtigt, at du ved, hvad det egentligt omhandler. 

Metadata er en del af hjemmesidens kodning. Hver hjemmeside har en meta beskrivelse, en sidetitel og nogle meta nøgleord, som kan blive vist ved en Googlesøgning. Her er det især metabeskrivelsen, der er vigtig, da det er denne, der beskriver indholdet på din hjemmeside. Bruger du din metadata ordentligt, vil du hurtigt kunne skabe mere trafik på din hjemmeside! 

Opdater indholdet

Sidste tip er ganske enkelt: opdater indholdet. Det er vigtigt, at du hyppigt opdaterer indholdet på din hjemmeside. Det er desuden også vigtigt, at du ofte opdaterer tidligere nævnte metadata. Opdaterer du ikke indholdet på din hjemmeside hyppigt, vil den hurtigt ryge længere ned i Googles søgesystem. Din hjemmeside skal fremstå som aktiv – kun på denne måde kan du få nogle kunder i butikken samt mere trafik på din hjemmeside!

Nu er du klar til at påbegynde SEO arbejdet – held og lykke!