5 gode råd når du skal flyve langt

august 1, 2022 0 Af admin

Det er ingen hemmelighed, at flyrejser i dag ikke er, hvad de plejer at være. Det er slut med gratis cocktails og personlige fjernsyn i hvert sæde. I stedet er der trange pladsforhold, genbrugsluft og en enkelt grædende baby. Men trods alle generne har flyrejserne stadig deres fordele – f.eks. at man kan se nye dele af verden uden at skulle forlade sit sæde.

 

Hvis du planlægger en rejse i den nærmeste fremtid, får du her fem tips til at gøre din langdistanceflyvning lidt mere komfortabel:

 

1. Vælg dit sæde med omtanke

En af de vigtigste ting, du kan gøre for at gøre din langdistanceflyvning mere komfortabel, er at vælge dit sæde med omtanke. Hvis du flyver på økonomiklasse, skal du forsøge at få et sæde ved vinduet eller ved gangen. Vinduespladser giver dig mulighed for at læne dig op ad siden af flyet, mens gangpladser giver dig lidt mere benplads. Hvis du har mulighed for at opgradere til business- eller førsteklasse, så udnyt det! Den ekstra plads og de ekstra bekvemmeligheder er helt sikkert den ekstra pris værd.

 

2. Medbring din egen underholdning

Lange flyvninger kan være ret kedelige, så det er vigtigt at medbringe din egen underholdning. Medbring en bog eller to, download nogle film eller tv-serier på din bærbare computer eller tablet, og pak nogle hovedtelefoner. Og hvis du bliver træt af din egen underholdning, kan du tage en snak med din sidemand – du ved aldrig, hvem du møder!

 

3. Hold dig hydreret

Det er vigtigt at holde sig hydreret, mens du flyver, da luften i fly er meget tør i flyvemaskinerne. Medbring en tom vandflaske, og fyld den op, når du er kommet igennem sikkerhedskontrollen. Hvis du drikker masser af vand, hjælper du med at bekæmpe jetlag og forhindrer din hud i at blive for tør.

 

4. Bevæg dig

Det er ikke godt for din krop at sidde i den samme stilling i timevis. Rejs dig op og gå rundt i kabinen med jævne mellemrum. Stræk benene, lav nogle ankelrotationer, og tag dybe indåndinger. Og hvis du har mulighed for at sove på flyet , gør det!

 

5. Klæd dig komfortabelt på

Dette virker indlysende, men det er værd at nævne. Tag behageligt tøj og sko på, som er lette at tage af og på igen. Du kommer til at sidde i lang tid, så du kan lige så godt være komfortabel. Og hvis du flyver natten over, kan du overveje at tage en øjenmaske og ørepropper på for at hjælpe dig med at sove.

 

Hvis du følger disse tips, bliver din langdistanceflyvning mere udholdelig. Husk bare at slappe af og have det sjovt – du skal jo trods alt på ferie!

 

Husk at tjekke disse Batteribyen tilbud her.