60% af alle App Store udgivere ender med minus

60% af alle App Store udgivere ender med minus

september 5, 2013 0 Af admin

Mange mennesker drømmer om at tjene nogle hurtige penge – og med alt det fokus der har været på mobile apps og millionsucceser, så er der mange som hopper på det marked. De ser at Angry Birds, Wordfeud og Instagram lynhurtigt bliver millioner eller milliarder værd.
Det handler dog om at slå koldt vand i blodet, for langt det er de færreste som oplever en virkelig succes. Faktisk der har op mod 60 procent af alle udviklere på Apps Store, et underskud på deres apps, når man medregner udviklingstimer og andre udgifter.

Problemstillingen og hvordan du kan få succes

Problemet er at det er de færreste app-udviklere som gør sig disse overvejelser:

1: Hvilke personer skal man app henvende sig til?
2: Hvordan markedsfører jeg min app til min målgruppe?

Ofte bliver en app bare bygget på en god og smart idé, hvilket ofte ikke er nok. Med de tusindevis af apps som bliver udgivet hver dag, der er der ens idé ofte taget. Man kan selvfølgelig vinkle idéen, så den bliver vinklet på en ny og unik måde, men det er svært at ramme den helt originale idé.
Desuden så er mange ikke bevidste om deres målgruppe og om de overhovedet har en målgruppe som er stor nok. De meget specialiserede apps i nicheområder, de oplever ofte at målgruppen slet ikke er til stede, eller at målgruppen aldrig finder ud af ens produkt eksisterer.
Der er mange som ikke forstår at de bliver nød til at markedsfører deres produkt. At lægge sit produkt på Apps Store eller Play Store, det er sjældent nok. Man bliver nød til at få sit produkt opdaget, så den virale effekt kan sprede sig.

Du kan få succes med din App!

Det er bestemt en mulighed at få succes med én app og tjene penge. Det er der mange som gør hver dag.
Det handler om at:
• Lave et kvalitetsprodukt ud fra en målgruppe.
• Vælge den rigtige forretningsmodel (Hvor skal indtjeningen komme fra?)
• Markedsfører produktet ordentligt.

Med den opskrift, så er chancen for succes noget større, end hvis man bare tager udgangspunkt i ”jeg har en genial idé til en app”.

Der er en del danske firmaer som specialiserer sig i at lave apps, F.eks. redWEB – Har du en god idé til en app, så kan det anbefales at du får hjælp til at fremstille den. Medmindre du selvfølgelig er god til at programmerer.