Boligindretning – snak sammen i familien

Boligindretning – snak sammen i familien

december 22, 2012 1 Af admin

Trænger hjemmet til et pift og går i alle og er lidt trætte af hvordan det ser ud der hjemme? Så tag en snak i familien om hvordan I kunne tænke jer det skulle se ud der hjemme. I er selvfølgelig aldrig helt enige om hvordan der skal se ud men I kan helt sikkert blive enige om nogle gode løsninger.

Gør det selv

Hvis I i familien er blevet enige om nogle ting I kunne tænke jer skulle laves i hjemmet var det måske en idé selv at hoppe i arbejdstøjet. Hvis I alle hjælper til der hjemme kunne det blive et sjovt projekt for hele familien og I vil blive overrasket over hvor stor en forskel i sammen kan gøre der hjemme! I kan for eksempel renovere hinandens værelser og gøre dem rigtig hjemlige. Noget så simpelt som at hænge nogle plakater op inde på værelset, smide nogle fotografier op inde i stuen eller lave et familiemaleri sammen. Noget der alt sammen er personligt og vil gøre jeres hjem mere hyggeligt og til et rigtigt hjem.

Hvad er et rigtigt hjem?

bolig

Ja, hvad er et hjem egentligt og hvordan skiller det sig ud fra en bolig? Jo, et hjem skiller sig ud på den måde at det er der man føler sig hjemme, det afspejler ens personlighed og er faktisk en del af dig, hvor en bolig snarer er der hvor man bare spiser, sover og slapper af. Det kunne ligeså godt være en eller andens bolig som det kunne være din. Med et hjem er det der man har sit fri sted og slapper rigtigt af. Du kan se bort fra hverdagens problemer og bare være dig selv.

Hvis du har lyst at læse mere om bolig og indretning så tag et kig her!