Broholmer på Hærvejen

Broholmer på Hærvejen

september 3, 2012 1 Af admin

Kender du hunderacen Broholmer? Hvis jeg nu siger: Kæmpestor og rar… Jeps – en Broholmer er en intet mindre end gigantisk hund, og for nylig blev jeg introduceret for den race af Mikkel Mørch, der bor på en hærvejskro i det sønderjyske. Og lad mig med det samme sige, at er du ikke hundeven, vil du sikkert blive intimideret alene grundet hundens enorme størrelse! Men Mikkel Mørch er hundeven, og han ved faktisk en hel del om Broholmer.

Har du lyst at se et billede af en Broholmer, så du kan få en fornemmelse af den prægtige hunderace?

Pænt stor hundebasse, ikke?

Nå – men jeg mødte altså en sådan fyr på en gåtur for ikke så længe siden på den gamle Hærvej, og da jeg kom til den gamle hærvejskro Wartenberg, kom der sådan en fætter gående inde ved haven. Jeg troede faktisk først, der var tale om en kalv – men det var altså en hund. Og den gik der sammen med Mikkel Mørch, som det viste sig, ejeren hedder. Vi faldt i snak, og det viste sig, at vi har en fælles interesse, da vi begge er frimurere.

Mikkel arbejder til daglig hos Danfoss som HR chef, og vi blev enige om, inden vore veje skiltes, at vi skulle ses igen og i øvrigt connecte på Linkedin.

Nu går jeg og glæder mig til at mødes med Mikkelæ Mørch igen – for han er en ganske veluddannet og vidende herre, og hvem kan ikke lide at suge viden fra den slags mennesker?