Damepung

Damepung

januar 9, 2013 0 Af admin

En damepung er i dag et must-have for alle piger. De skal være smarte, lækre og gerne også lidt praktiske. Det er lidt med en pung, som det er med en taske: de skal helst være smart og moderne fremfor at være praktiske. Men glem nu ikke den praktiske del. Den er bestemt ikke ligegyldig, og du vil fortryde, at du valgte den upraktiske fremfor den praktiske, en dag du står og skal nå en bus.

Det klassiske problem

Det er et typisk problem, at pungen er som en labyrint. Forstil dig, du står derhjemme, klokken er 14.45, og du skal nå en bus klokken 14.55. Det tager dig mindst 8 minutter at gå hen til bussen, så du skal virkelig skynde dig. Men du kan ikke finde dit buskort i din pung, og så er du jo virkelig på den, for uden noget buskort, får du heller ikke nogen bustur. Det ender med, at du misser bussen, fordi din pung er for svær at finde rundt i, og du fortryder inderligt, du valgte den upraktiske pung fremfor den praktiske. Selvom den upraktiske måske er lidt smartere, end den praktiske, så ligner du alligevel en klovn, når du kommer for sent til den aftale du havde, fordi du ikke nåede bussen, fordi din pung var som en labyrint, da du havde allermest brug for den.

Materialet

Materialet af din pung er bestemt heller ikke lige gyldigt. Det er faktisk materialet, som får din pung til at se moderne og smart ud. Man er ikke i tvivl, når man ser en pung af dårligt materiale, og ens første tanke vil være ”dét er en kopivare”, hvilket jo er det sidste, man ønsker sin pung skal ligne. På samme tid vil en pung af godt materiale holde langt bedre, hvor i mod en pung af dårligt materiale vil gå i stykker langt hurtigere.

Find en pung af godt materiale her: