Danske kvalitets møbler fra Skovby – Når kun det bedste er godt nok

Danske kvalitets møbler fra Skovby – Når kun det bedste er godt nok

november 7, 2012 0 Af admin

Den danske møbel virksomhed Skovby laver fantastiske møbler, i ægte dansk håndværk. Fokussen ligger på kvaliteten, og produktionen af møbler på et sted. Hos Skovby der laver de hele processen under et tag, lige fra forarbejdelse til selve produktionen. Der er ikke noget som bliver outsourcet til udlandet.

Filosofien bag møblerne

Skovby møbler har en designfilosofi som fokuserer på det konservative og simple, altså designet er simpelt og flot at se på, uden at det bliver alt for alternativt og popsmart. Stilen er moderne, og eksklusiv.

Firmaet har 3 generationers erfaring med møbelproduktion, og har dermed opbygget et ekstremt stort knowhow og erfaring indenfor området. Det gør at de kan være med helt fremme blandt de bedste møbelproducenter. Og firmaet er meget anerkendt i udlandet, faktisk eksporteres 80 procent af deres produktion til udenfor Danmark.

Filsofien de arbejder efter, er “møbler skabt af mennesker til mennesker” – hvilket betyder at hos Skovby er der fokus på håndværket, og møblerne skabes af mennesker, ikke maskiner. Desuden så er deres design innovativt og brugbart, altså det er møbler som ikke bare ser godt ud, men som i høj grad er brugbare.

Firmaet er ekstremt kunstige med udvælgelsen af træ – kun det bedste træ bliver udvalgt. Det betyder deres træ er af den højeste kvalitet, og struktur, åre og farver er perfekte. Når træet er udvalgt, så produceres møblerne direkte på virksomheden, der er som nævnt ikke noget outsourcing. Kvaliteten af møblerne er anerkendt internationalt, og der sælges f.eks. mange møbler til mellemøsten. Desuden er virksomheden en virksomhed som sætter stor fokus på arbejdsvilkår, altså der bruges f.eks. ingen skadelige stoffer i produktionen, og den enkelte medarbejder skal have gode arbejdsvilkår.

Hvis du er interesseret i at købe møbler fra Skovby, så kan du f.eks. købe møblerne hos Trendbazaar.

Med Skovby møbler bliver du ikke skuffet.