De 2 bedste gaveidéer til krypto-entusiasten

januar 2, 2022 0 Af admin

Julen er lige overstået, og nu starter vi det nye år. Der er dog en masse fødselsdage i marts, og dette betyder, at man snart skal på udkig efter gaver til dem, man holder af. Mange i Danmark er begyndt at interessere sig for kryptovalutaer, og de er dermed blevet til krypto-entusiaster. Disse folk ved nok ikke, hvad de ønsker sig – og du ved i hvert fald ikke, hvad du skal give dem i gave. Dette laver vi om på, for i denne artikel fortæller vi dig lige præcis, hvad du kan købe i gave.

#1 Hardware Wallet

Hvis dit budget er lidt mere end et par hundrede kroner, men under 500 kroner, så har vi den perfekte gave. Gaven er en hardware wallet og mere specifikt er der tale om en Ledger Nano S. Der er ofte tilbud eller kampagner på den, så du kan tjekke prisen her. Dette er en enhed, som modtageren kan bruge til at opbevare sin kryptovaluta. Det kræver ikke så meget teknisk viden fra din side, da du bare skal bestille gaven direkte til modtagerens adresse.

Det er meget vigtigt, at du ikke køber en brugt hardware wallet, da dette ikke er nært så sikkert som at købe den direkte hos producenten eller hos en officiel forhandler.

#2 Bøger om Bitcoin

Er dit budget lidt mindre, så er der også gode muligheder for at købe en fornuftig gave. Der er nemlig skrevet en række bøger om Bitcoin på dansk, og dette kan du give i gave. Der er lavet en meget god oversigt over disse bøger på denne hjemmeside: https://mycrypto.dk/bitcoin-boeger/. Du kan klikke direkte videre til forhandlerne derfra. Bøgerne omhandler forskellige emner inden for denne verden, og det kan være, at du ender med at købe en til dig selv også. Det er nemlig meget spændende, og de er oftest meget nemme at læse.