De bedste Netflix film og serier giver 8,3 millioner nye kunder

De bedste Netflix film og serier giver 8,3 millioner nye kunder

februar 4, 2018 0 Af admin

Netflix afslørede for få dage siden en rekordfremgang i nye medlemmer af streamingtjenesten, der nu kan prale af imponerende 117,5 mio betalende kunder fordelt over hele verden.

Det er en fremgang på hele 8,3 millioner abonnenter alene de sidste 3 måneder af 2017, der gerne vil se de bedste Netflix film og serier på TV, tablet eller mobil.

En stor del af successen skyldes fra de mange nye fladskærms-tv, som produceres med en Netflix-knap på selve fjernbetjeningen og dermed et helt nyt publikum, som åbner sig for populære streamingtjeneste.

Det er kun få måneder siden, at Netflix udmeldte, at de ville investerer 7-8 milliarder dollars på nye eksklusive film og serier til deres service. En stor del af denne investering skal finansieres via nye lån. Streamingtjenesten er nød til at udvide kataloget af film og serier, for at kunne følge med i et presset marked med mange nye udbydere.

Udmeldingen om et kæmpe budget til nyt indhold kommer i forlængelse af fornyet konkurrence på streamingmarkedet og Disney har opsagt samarbejdet med Netflix om brug af deres mange børnefilm og børneserier.

Amazon puster også Netflix i nakken med deres streamingtjeneste Amazon Prime, som ejer store mængder rettigheder til film og serier, samt egne programmer som The Grand Tour og har meldt sig i kampen om at købe fodboldrettigheder til at streame alle Premier League kampe.

Af de mere populære serier, der har trukket nye seere til Netflix serier kan nævnes Stranger Things, The Crown og Black Mirror, der alle har kæmpe fanbase og Netflix har meddelt at alle tre serier få nye afsnit.

Hvis du ønsker mere information om de mest sete Netflix film, så findes denne glimrende oversigt, som viser populære film fordelt på kategorier, som de bedste dramafilm, de bedste komedier, de bedste science fiction, de bedste gyserfilm, de mest romantiske og de bedste actionfilm.

2017 har dog ikke været helt uden problemer for Netflix, som var offer for omfattende svindelnummer. Flere brugere af den populære tjeneste blev fralokket deres personlige oplysninger, så Netflix var ude for at advare kunder mod en ny udspekuleret svindelmail, som ikke kom fra streamingtjenesten.