Den bedste ferie hvor jeg smadrede min mobil til sidst

november 20, 2022 0 Af admin

Jeg sad med min familie i bilen. Vi var på vej imod lufthavnen. Vi skulle nemlig ud og rejse. Det havde jeg virkelig glædet mig til. Jeg har ventet længe på at rejse, og især på denne rejse. Vi skulle nemlig til et land som jeg aldrig har besøgt før, men hørt så meget om. Det var Frankrig. Det skulle være et virkelig smukt land, og virkelig hyggeligt. Vi skulle til Paris, som bare var det bedste af det hele. Vi alle glædet os virkelig. Vi har ikke været ude og rejse i meget lang tid, og følte at det var på tid. Vi havde sommerferie, og skulle bruge 2 uger i Frankrig. Jeg ville gerne havde været her længere, men det gad mine forældre ikke. Vi ankom så til lufthavnen, og skulle med vores fly. Vi kom så ind i vores fly og var på vej imod Frankrig. Der gik nogle timer, og så var vi der endelig. Vi tog direkte ned til vores hotel, ved Paris og det var virkelig et smukt hotel. Vi fik taget ud en masse og prøve en masse nye ting. Vi smagte maden dernede, og det var virkelig godt. Det endte med at blive en virkelig hyggelig tur. Der gik så de tog uger, og det var tid til at vi skulle hjem igen til Danmark. Det var ærgerligt fordi jeg ville virkelig gerne have blevet her længere.  Vi kom så til lufthavnen, og skulle vente på vores fly. Jeg tjekkede mine billeder igennem som jeg tog dernede, men idet jeg gør det taber jeg min mobil på jorden. Hele min skærm smadrede. Virkelig ærgerligt. Da vi kom tilbage til Danmark, tog jeg ned til fixhpone.dk hvor de fik skiftet min skærm. Der blev jeg virkelig glad.