Derfor bør du aldrig undlade pinot noir rødvin

Derfor bør du aldrig undlade pinot noir rødvin

januar 15, 2021 0 Af admin

Vi kommer i følgende artikel ind på alt det gode, en ægte pinot noir rødvin kan, og hvad rødvin kan i det hele taget. For mange af os tænker nok ikke over, hvad rødvinen har betydet for nogle af de mest hyggelige stunder, vi har haft. Unikke samtaler mellem venner eller bekendte, samt en romantik, der pludseligt har blomstret imellem to mennesker.

I Danmark har vi i særdeleshed en anerkendt drukkultur blandt alle aldre. Men hvad er de store glæder så, vi ofte oplever og forbinder med en lækker rødvin eksempelvis? Læs mere i artiklen her.

Hvad rødvin kan gøre for romantikken

Helt overordnet er der jo ingen tvivl om, at pinot noir rødvinen med sin sødme i smagen og forfriskende parfumerede aroma hjælper os til at løsne mere op, som så mange andre vine og alkoholiske drikke. Hvilket gør, vi bliver mere modige og umiddelbare. Vi finder det måske mere naturligt at snakke ærligt om visse ting på eksempelvis en date. Udstille vores sårbarheder, og det er bare som om at samtalen glider meget nemmere efter et par glas.

Selvtilliden bliver faktisk større hos begge parter, og tit og ofte opstår grin og humor. Når vi giver mere af os selv, er der jo mere at holde af. Og når vi slapper mere af og har en vis selvsikkerhed, sker det helt automatisk også, at vi finder hinanden mere tiltrækkende.

På en date ser to mennesker jo også hinanden af. Nogen prøver at udforske, om der er potentiale for et kommende forhold. Derfor er det også en virkelig god idé med rødvinen, eller en af de mange andre former for vine på en date. Efter et par glas, vil de fleste også kunne spotte sider hos den anden, man ikke bryder sig om. Dermed kan det ses hurtigere, om sin date overhovedet er værd at bruge mere tid på.

Den klassiske pinot noir rødvin, og hvorfor alkohol føles naturligt

Er du på udkig efter en pragtfuld klassisk rødvin, men er fuldstændig på vildspor i rødvinsverdenen? Måske har du aldrig tænkt videre over, hvad det er for nogle gode og mindre gode rødvine, du i årenes løb har drukket af? Bare rolig, du er ikke den eneste. Du går aldrig galt i byen med den klassiske pinot noir rødvin fra Bourgogne, Frankrig, hvis variant er en af de mest populære blandt vindrikkere verdenen over.

I Danmark er alkohollen nærmest en del af den gængse opdragelse. De fleste har prøvet at drikke alkohol og være fuld inden de fylder 18 år, hvor det egentlig først er lovligt at drikke alkohol på bar og tage i byen på klubber osv. Alkohol hører nærmest altid med, når den står på fest for de unge, og størstedelen har også set deres forældre drikke alkohol til festlige arrangementer. Så når vi bliver gamle nok til at drikke, kommer alkoholen sjældent bag på os, og vi ser det ikke som et stort spørgsmål, om vi skal kaste os over den.