Designermøbler – Kan også købes via internettet

Designermøbler – Kan også købes via internettet

september 24, 2012 3 Af admin

Designermøbler er noget som man forbinder med fysiske butikker – Men der kommer flere og flere online møbel butikker, hvor du får et enormt flot udvalg af møbler og andre designer produkter. Fordeln er at du kan sidde hjemme i ro og mag bag skærmen, og finde lige nøjagtigt det produkt som du syntes passer til dit hjem. Og så kan du rimelig nemt bestille produktet, og få det leveret direkte hjem til dig. Hos Trendbazaar.dk – Kan du finde designermøbler , de har et kæmpe udvalg og mange tusinde produkter. Og så kan de leverer møbler overalt i Danmark – Priserne på leveringen er rigtig rimelige, faktisk koster det kun 300 kroner at få leveret en sofa hjem til sig.

De har enormt mange fede produkter, vil her gennemgå nogle af de jeg syntes er fedest:

Hay – About a Chair


En virkelig flot stol – Som fåes i mange forskellige varianter. Den er af mange blevet kaldt en kommende klasikker, og sammenlignes med stole som Ægget og lign. About a Chair – kan købes her.

Kartell Masters Spisestol Sort

En af de mest populære og omtalte stole i 2010 og 2011, er Masters stolen fra Kartell. Den er designet af den kendte designer Philippe Starck. Det er en nyklasikker, og dens popularitet er virkelig vild pt.

Det var bare 2 bud på enormt fede designermøbler som er mulige at købe via nettet – Fordelen ved at handle online er stor, først og fremmest så er du dækket af enormt gode betingelser når du handler på nettet. Der er minimum 14 dages returret, og priserne er ofte bedre når man handler via nettet. Desuden så slipper du for at bruge tid på at finde det rette møbel, og på at bringe det hjem til dig selv, da du kan få det leveret lige til døren. Det er især en god ting, når vi snakker om store produkter, som er svære at transporterer.