Elektronik udvikling & produktion

Elektronik udvikling & produktion

december 6, 2012 0 Af admin

Elektronik udvikling & produktion.

Elektronik udvikling kan være mange ting – Det kan være lige fra hobbymanden, som sidder i sin kælder og får ideer til forskellige former for hjemmelavet elektronik – til den vildeste og nyeste udvikling indenfor teknologi.
Der findes en del virksomheder i Danmark som beskæftiger sig med udvikling af elektronik, f.eks. Micro Technic, som ligger i Aarup på Fyn. Det er en moderne elektronikvirksomhed, med kompetencer indenfor alverdens elektronikløsninger.
I mere end 35 år har Micro Technic produceret og udviklet elektronik – og opbygget en enorm kompetence indenfor området. De udvikler både for danske og udenlandske kunder, og har en meget stor og bred kundekreds – fordelt over mange forskellige genre.

Kompetencer

Micro Technic har forskellige kompetenceområder – de har f.eks. stor fokus på:
PC/104 moduler, GPRS dataloggere, mm. Forskellige egenudviklede produkter indenfor indlejret computer-teknologi.
EMS / Underleverandør af elektronik. Mange forskellige typer brancher / industrier.
Strømforsyninger til tele & data industrier. Skaber produkter som tidligere er blevet udviklet / markedsført af Danica supply.
Skal du have udviklet eller produceret noget indenfor elektronik, så kan du få den perfekte samarbejdspartner – ved at vælge Micro Technic. Få del i deres store knowhow.

Godkendelser

Hos Micro Technic kan du få elektronik produktion / udvikling som der lever op til CE og UL kravene – Firmaet er i gang med at blive ISO9001 certificeret, og har de sidste 10 år benyttet et ISO-9000 kvalitetssystem. Desuden der er Micro Technic tilmeldt WEE ordningen, og lever op til RoHS direktivet, med blyfri produktion.

Læs mere

Vil du gerne læse mere om elektronik udvikling – klik her. Eller elektronik produktion, læs her. På deres hjemmeside kan du også læse om de forskellige teknikker de bruger, og hvad de tilbyder. De har også åbnet en webshop, hvor du kan købe speciallavede dataloggere, PC/104, iSwitch-on, og meget mere. Besøg Micro-Technic.dk – og bliv klogere i dag.