En oversigt over danske dating sider

En oversigt over danske dating sider

august 21, 2013 0 Af admin

Generelle dating sider

En generel dating side er en side der ikke stille specielle krav til hvem der skal være medlem, men bare lægger software til at folk kan mødes. Eksempler på dette er blandt andet Dating.dk, Match.com og Single.dk. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, men der er også en udfordring i at der er så mange medlemmer at det kan være svært at vide hvor man skal begynde eller ikke. Til det er der så på mange sider populært med diverse små personligheds tests som man kan blive matchet på.

Erotiske dating sider

Disse sider der fokuserer mest på flirt, erotik og sex falder i to kategorier: svindel eller Scor.dk, eller det er måske så meget sagt, men de fleste sider der markedsfører sig selv med fokus på ’fræk dating’ eller lignende er desværre for det meste ikke sider med rent mel i posen. Hvis du er ude efter den rigtige vare, så kan Scor.dk anbefales og det er da også klart den største side inden for den kategori.

Niche dating

Der er en dating side for alle i Danmark, for tykke og tynde, folk der kan lide fitness, folk med kæledyr og alt mulig andet. De fleste af dem har ikke ret mange medlemmer men nogle af dem er alligevel ret gode som fx Elitedaters.dk for folk med videregående uddannelser eller Fitness Dating for folk der er i god form.

Gratis dating sider

Der er mange der gerne vil slippe billigt og netdating er ingen undtagelse. Desværre er de fleste gratis dating sider ikke af høj kvalitet, så hvis det skal være billigt men alligevel fungere så er en side som Single.dk nok det bedste bud da man her kan blive medlem for omkring 100 kr om måneden.