Er det blevet nemmere at få en erhvervskonto i 2022?

februar 14, 2022 0 Af admin

Vi har læst en række forskellige artikler om at det er vanskeligt at få sig en konto til sin virksomhed her i landet. Denne konto kan nogle gange godt hedde erhvervskonto i stedet for en firmakonto, som nogen kalder det. Uanset hvilken terminologi man anvender, så ændrer det ikke på det faktum, at det er vanskeligt at få en konto.

Status lige nu

Status lige nu, i skrivende stund, er at det er meget svært. Skal man tro på en artikel på Amino – Danmarks største forum for iværksættere, så har Danmark et stort problem. Ifølge en af brugerne derinde, så er en minister blevet kontaktet med henblik på at få indført et lovforslag der gør, at det bliver meget nemmere for danske iværksættere at få sig en erhvervskonto.

Er der en løsning?

Egentlig er der ikke en løsning på problemet, men der er visse omveje, som man måske kunne kalde for en løsning alligevel. I en perfekt verden ville man kunne vælge enhver bank, den billigste erhvervskonto bank måske, og så få en konto der. Det er bare ikke så simpelt, for man skal spørge lidt rundt. Det er netop af denne grund af hjemmesider som https://erhvervskontopris.dk/ er blevet startet. De hjælper danske virksomheder med at få en erhvervskonto – om det så skal være i Danmark eller i udlandet. Der er mange penge at spare ved at vælge en udenlandsk, men der er jo selvfølgelig også nogle ulemper, som de kommer ind på, på deres hjemmeside.

Den billigste erhvervskonto

Skal man kort give et resume af hvad der står på deres side, så er det at Lunar nok er en af de billigste løsninger for mange virksomheder i dag. Der er dog mange penge at spare, hvis man kan lave en fordelagtig aftale med sin egen bank. Er man studerende så har Danske Bank gode priser, som de dog desværre ikke skriver noget om på deres hjemmeside.