Er din hund vigtig for dig?

Er din hund vigtig for dig?

marts 25, 2012 3 Af admin

Familie er rigtig vigtigt for mig, og jeg bruger rigtig meget tid sammen med min datter på 6 måneder og min kone gennem de sidste 5år. Vi har også en lille hund som vi betragter som en del af vores familie! Vi elsker i det hele taget dyr, vi har også en frit gående nymfeparakit som er lige så meget en del af familien.

Når vi spiser, så kan vi godt lide at der ikke mangler noget. Vi laver som reglen lækker aftensmad og hygger os rigtig godt med det! Da vores hund er lige så meget en del af familien som alle de andre medlemmer sørger vi selvfølgelig og for det bedste til den, den får derfor Royal Canin hundefoder. Vi har tidligere forsøgt os med noget mindre godt og billigt hundefoder fra den lokale fakta, men hunden ville ikke rigtigt spise det, og fik også en kedelig pels af det. Hunden har derimod vores en rigtig flot og lækker pels efter vi er gået over til Royal Canin hundefoder.

Når så hunden og vi andre har spise den gode mad, så kan vi godt lide at kører en tur i skoven eller et andet godt sted og nyde sommeren. Når vi kører bil så vægter vi sikkerhed højt, derfor at vi selvfølgelig købt den bedste transportkasse til hunde på markedet ligesom vi også har købt den autostol til den lille som var bedst i test på købstidspunktet.

Min pointe til jer hunde elskere der endnu ikke har fundet ud at hunden skal betragtes som en del af familie, er at i skal sørge for at passe på det i elsker. Husk at vi kun lever en gang og at vi helt sikkert ikke får noget foræret her i livet. Jeres hund er også et lille væsen der har følelser og som gerne vil have det bedst!