Et velplejet skæg

Et velplejet skæg

august 27, 2012 0 Af admin

Jeg kan stadig høre min mors stemme for mig hver morgen, når jeg står foran spejlet for at gøre mig klar til dagens opgaver. Hun sagde altid: “Et velplejet skæg er en mands bedste måde at vise ansigt på – hvis han absolut skal have alt det hår i hovedet”. Hun havde nu egentlig mange sjove talemåder, og hun var en arg modstander af tatoveringer i enhver form. Men tilbage til det med skægget!

Jeg har en skægvækst, der vil noget! Faktisk måtte jeg barbere mig mindst to gange dagligt tidligere (før jeg fik skæg), og skulle jeg ud at score om aftenen, måtte jeg barbere mig en tredje gang også. Det var hårdt ved min hud, kan jeg afsløre.

Nu har jeg anlagt fuldskæg, og det gror også ganske heftigt, men jeg kan holde det pænt, når jeg trimmer det hver morgen, og til det formål har jeg købt mig en ret fed skægtrimmer

Det er super nemt med sådan en fætter, og jeg må ærligt indrømme, at pigerne er vilde med et skæg, der er totalt trimmet og passet. Og når pigerne er vilde, kan man sagtens blive lidt ekstra forkælet 🙂

Forkælelse – for mig kan det godt være et fodbad

Et fodbad er for mig en af de virkeligt fede ting, jeg kan gøre for mig selv. I mange år har jeg mindst en gang om ugen forkælet mig selv med at putte syrebasserne i en balje med vand og salte. Men så for et halvt års tid siden faldt jeg over det mest geniale, jeg længe har set: Et fodbad med massage!

Fodbad

Det er muligt, at nogle vil grine af mig, men sådan en omgang fodmassage og et fodbad er nok det mest terapeutiske, jeg kan gøre for mig selv. Du skulle prøve det!