Få et bedre indeklima med en centralstøvsuger

Få et bedre indeklima med en centralstøvsuger

marts 21, 2012 0 Af admin

En en centralstøvsuger er ikke bare en fancy dims man har installeret i sit nye hus fordi det ser smart ud, den har faktisk en meget berettiget funktion, den giver nemlig et bedre indeklima. Ja ja tænker du nok, det er jo bare en støvsuger og det er også rigtig, men den sidder et sted i huset, hvilket i sig selv giver et bedre støvniveau ved støvsugning, men samtidigt gør det også at udblæsningsluften ikke kommer ud i det samme rum som man støvsuger i. Faktisk bliver den blæst helt ud i det fri hvis centralstøvsugeren er installeret korrekt.

Er det så kun indeklimaet der bliver bedre?
En centralstøvsuger gør mere end bare at give et godt indeklima, den giver dig også en sundere ryk fordi du slipper for at flytte rundt på den tunge almindelig støvsuger. På lang sigt kommer du også til at spare penge på den, fordi du ikke behøver at købe støvsugerposer, støvet samles nemlig i en beholder ved sugeenheden og kan derfra nemt fjernes.

Hvis den er så god så er den sikkert svær at installere
Nej den er ikke svær at installere, jeg er personligt ikke den store gør det selv mand, ihvertflad ikke hjemme i huset. Og jeg kunne installere vores centralstøvsuger på 1 weekend. VI har et 250 m2 hus, og skulle have 4 sugekontakter indenfor og 1 i garagen. Den er nemlig endnu en smart ting ved den, hvis man installere en sugekontakt i garagen så har man en bilstøvsuger lige vedhånden hele tiden, det er altså slut med at købe dyre poletter på tanken som man så ellers skal fodre deres støvsuger med.

Er det ikke smartere med en robotstøvsuger?
De er smart på hver deres måde, og generelt er det svært at sammenligne. En robotstøvsuger klare selvstøvsugningen, imens en centralstøvsuger kræver du er aktivt. Vi har faktisk også en robotstøvsuger, den klare de daglige støvsugninger imens vi bruger den anden til hovedrengøring!