Få en bedre økonomi med en hurtigt quicklån

Få en bedre økonomi med en hurtigt quicklån

februar 4, 2018 0 Af admin

Det er kun en lille del af samfundet der er økonomisk uafhængige, desværre fristes man til at tænke. Faktum er i hvert fald sådan, at mange danskere ofte ser sig nødsaget til at stifte gæld for at få hverdagen til at hænge sammen. Heldigvis er mulighederne mange, og der findes både hurtigt lån og lange lån.

Hvad er et quicklån?

Et quicklån er traditionelt set et lån hvor hovedstolen er forholdsvis lille, imens løbetid er kort. Det betyder at det historisk set har været brugt som små forbrugslån, hvor forbrugeren måske har haft brug for en ny computer, smartphone, proteinpulver eller andet der skal forsøde hverdagen. Måske det ikke engang skal forsøde hverdagen, men faktisk er for at få hverdagen til at løbe rundt.

De fleste låneudbydere forholder sig kritisk til låntagerne, det betyder at de kontrollere om forbrugeren tidligere er registreret i RKI, og hvis det forholder sig sådan, så er det næsten umuligt at låne penge.

Hvad er RKI

RKI er et register over dårlige betalere, og er en forkortelse for Ribers kredit information. I dag ejers det er Experian, men de er ikke de oprindelige ejere. Registreret har det formål at hjælpe virksomheder med at kreditvurdere deres kunder, eller potentielle kunder. Samtidigt skal være et værktøj, som hjælper virksomhederne med at inddrive gæld fra kunderne.

Der findes enkelte låneudbydere der låne penge ud til folk registreret i RKI, hvilket selvfølgelig er forbundet med en stor risiko hvorfor omkostningerne i forbindelse med sådan et lån også er højere end på almindelig lån. Du kan læse mere om det her.

Sammenlægning af lån

Hvis man er så uheldig at være på vej i RKI, så kan det være en fordel at sammenlægge lån, for på den måde at få en bedre økonomi og en bedre start. Det er typisk noget mennesker med mange lån kan gøre brug af, for man kan selvfølgelig ikke sammenlægge lån, hvis man ikke allerede har lån.

Hvis man overvejer at sammenlægge sine lån, så er det ikke et quicklån man skal kigge efter, men derimod et forbrugslån med en længere løbetid. En sammenlægning skal gerne give dig råderum i økonomien, men også gøre så du kan indfri den anden gæld. Der er nogen mennesker der lader sig friste når først de får udbetalt hovedstolen på det nye lån og bruger så pengene i stedet for at få indfriet det gamle gæld. Det er selvfølgelig ikke måden at gøre det på.