Få en bedre oplevelse, når du er på ferie

november 26, 2021 0 Af admin

Tro det eller ej, men du tænker måske ikke på en ting, der er super irriterende. Hvad hvis vi sagde to ord: penge og udlandet. Ja, så ved du nok godt, hvad vi prøver at komme ind på. Det er meget irriterende at skulle betale i udlandet, hvis man gerne vil bruge så få penge som muligt. Dette skyldes, at man hele tiden bliver mødt af gebyrer, skjulte gebyrer og bare irriterende gebyrer. Der er flere måder at komme uden om dem på, og dette kommer dette lille skriv til at handle om.

Derfor er det irriterende at hæve penge

Vi danskere har ikke så mange kontanter på os længere. Vi betaler jo nærmest for alt med kreditkort, og her har vi ikke engang kortet med. Nej, vi anvender Google Pay, Apple Pay og de mange andre muligheder, vi har i landet.

Sådan er det desværre ikke i alle lande. Derfor bliver vi nødt til at gøre det: hæve kontanter. Problemet med at hæve kontanter er selvfølgelig, at man ikke vil have for få eller for mange. Det andet problem er, at ens bank tager et latterligt gebyr for at du kan hæve penge i udlandet.

Heldigvis er det mange gange gratis at bestille et kort fra Revolut på denne hjemmeside: https://bitcoinkort.dk/kort/revolut/. Dette kort tillader dig at hæve penge i udlandet uden gebyrer op til en fastsat grænse. Vælger du at opgradere dit kort, så kan du hæve endnu flere gange.

Om at betale med kort

Kan du alligevel betale med kort i udlandet, så er det vigtigt, at du altid vælger at betale i den lokale valuta. Hvis du bliver spurgt om hvorvidt du vil betale med danske kroner eller den lokale valuta, så vælger du den lokale valuta for at få så lave gebyrer som overhovedet muligt. Det er vigtigt at huske.