Få en lokal maler til at renovere dit hjem

Få en lokal maler til at renovere dit hjem

februar 2, 2021 0 Af admin

Et smukt hjem skal vedligeholdes

Det er sund fornuft at et smukt skal vedligeholdes for at forblive smukt, men det er mere kompliceret når man begynder at gå ned i detaljen og blive konkret. Hvilke områder skal man fokusere på, hvilket er mindre vigtigt og hvad glemmer folk typisk? Der er et væld af forskellige strategier til den løbende vedligeholdelse af et hus, med henhold til det æstetiske, og det er en afspejling af ikke blot smag og stil, men også af viden og nogle gange, mangel på samme.

At være trendy er nice to have

Måske fordi det er en passion for mange, så fokuserer de deres energi på at holde deres indbo opdateret i forhold til de trends og tendenser de ser i blade og magasiner. Det er fint og godt i den forstand, at de udlever deres hobby og glæde ved dette. Men det er også vigtigt at huske på, at denne løbende og ofte dyre opdatering ikke er decideret nødvendig, for at have et smukt hjem. Det er i kategorien nice to have, ikke need to have. Den simple årsag til dette er, at man sagtens kan have designklassikere der står stærkt selvom tiden skifter smag og præferencer. Hvad man ikke kan gå ned på, det er til gengæld hjemmets rene udtryk.

Hvad er det rene udtryk?

Det rene udtryk henviser til den fornemmelse af renhed og rene linjer, som man mærker i det øjeblik man træder ind i en bolig. Det er på det mest basale niveau afspejlet i om man har ryddet op, gjort rent og luftet ud. Og i næste niveau er det et spørgsmål om møblernes stand og hvorvidt man har en balance i mængden af ting, sager og møbler man har i sit hjem. Hvis man har slidte stole og borde, eller hvis man har for mange ting, og balancen ligesom vælter rent visuelt, så opnår man ikke et rent udtryk i hjemmet. En af de ting rigtig mange glemmer at gøre, det er at få malet væggene op en gang imellem. 

Nymalede vægge gør en forskel

Der er næsten intet som nymalede vægge til at markere det rene udtryk. Man tænker ikke over det, men når man har haft flere års brug og slid af vægge, så bliver den slidt, mærket og falmet. I det øjeblik man får malet op igen, så ser man den enorme forskel meget tydeligt. Det er altså virkelig her man skal sætte ind, hvis man føler at ens hjem er ved at glide en lidt af hænde rent visuelt. Man kan få et professionelt malerfirma ud og ordne det på kort tid, og det er ikke så dyrt som mange tror. Det er uden tvivl den rette løsning, og absolut ikke at man selv begynder på at male. Det ender næsten altid ret dårligt, da man simpelthen ikke har teknik og erfaring til at lykkedes med noget der skal sidde lige i skabet. Men faglærte malere fra Silkeborg kan med et snuptag forvandle ens hjem fra slidt til perfekt og harmonisk.