Fede webprojekter

Fede webprojekter

september 23, 2015 0 Af admin

Hvis du nogensinde skulle stå i den situation, at du har et projekt online, hvor du ikke kan finde et CMS, der kan løfte opgaven, er der kun én vej frem: Det skal udvikles mere eller mindre fra bunden. Og så er det, at der kan opstår problemer. Nogle outsourcer til Filippinerne eller andre steder i Asien – og ofte med svære problemer og alt for mange ekstra omkostninger til følge.

Jeg siger ikke, du ikke skal outsource, men jeg siger blot, at mange har været i svære problemer efter at have gjort det. Jeg har selv erfaringer, der er alt andet end gode. Jeg har engang fået udviklet en software i Asien, og det endte med at koste mere end 3 gange så meget som aftalt – og uden at det nogensinde blev særlig godt. En del af forklaringen ligger i, at ejeren af den pågældende leverandør er en notorisk bandit, men det vidste jeg ikke før, det var for sent.

Udvikling af webløsninger i Danmark

Der er flere, der kan, men jeg vil nu fremhæve en enkelt, der er kendt for at levere varen hver gang og stort set altid rettidigt (hvilket er en bedrift i sig selv i den branche). Det er Kim Tetzlaff, der udover sin fabelagtige viden om WordPress m.m. faktisk også egenudvikler løsninger: http://kim-tetzlaff.dk/webudvikling/

Du kan se mere om ham og hans virke på blandt andet G+: https://plus.google.com/u/0/+KimTetzlaff

Hvis du har lyst at fordybe dig i teknisk spidsfindige løsninger og yderst gennemprøvede oskrifter på for eksempel hastighedsoptimering, er hans hjemmeside og hans blog i den grad et besøg værd. Kim nyder meget stor anseelse i branchen, og den anseelse opnår man altså kun, hvis man ved, hvad det handler om. Det gør han!

Hastigheden på hjemmesider er et hans hjertebørn, og det er der gode grunde til. Brugervenlighed er jo afgørende, og da Google direkte belønner hjemmesider med hurtig indlæsning med bedre placeringer, er det bestemt et område, du ikke må overse i forhold til din egen hjemmeside.