Fedt forløb hos topgeartrafik vanløse

august 29, 2023 0 Af admin

Jeg var lige fyldt 18 år og ville rigtig gerne have kørekort. Jeg boede i Vanløse og kunne ikke rigtig finde ud af, om det var tid til at tage det kørekort. Mange af mine venner var allerede begyndt og var i gang og fortalte om, hvor sjovt det var at være ude at køre. En af mine venner var ikke i gang, og ham valgte jeg så at spørge, om vi måske skulle starte sammen. Det sagde han ja til. Han fortalte mig om en køreskole, han havde hørt rigtig godt om her i Vanløse, topgear-trafik.dk. Så allerede ugen efter var vi nede til en intro, hvilket var rigtig fedt, så vi startede så hurtigt som muligt, og vi var allerede i gang samme uge. Forløbet gik stærkt. På omkring en måned havde vi allerede fået undervisning. Det var meget nemt og overskueligt, fordi skolen lå så tæt, og de havde andre afdelinger, hvis man boede i en anden by. Så der var mange muligheder for at komme ind og få sin undervisning, og kørelæreren var ikke bange for at mødes tættere på, hvor man nu boede. Hele forløbet var vi meget tilfredse med, og det var min ven også. Vi kom igennem hurtigt og fik kørekortet i første forsøg. Teorien bestod vi også i første forsøg, og jeg ved ikke, om det er selve kørekortet, der bare er nemt at tage, eller om det var køreskolen, der gjorde det så dejligt nemt, overskueligt at forstå og lære, hvad man skulle kunne for at få kørekortet. Så nu, når folk spørger mig, hvor jeg har taget mit kørekort, så tvivler jeg ikke på at fortælle, at det er hos Topgeartrafik, fordi de gav mig sådan en god oplevelse. Og jeg tvivler ikke på, at andre ikke ville få det samme.