Foråret er også tid til nye havemøbler

Foråret er også tid til nye havemøbler

april 22, 2013 0 Af admin

Når solen begynder at kigge frem, så bliver lysten til at sidde i haven også større. I går målte vi hjemme hos os hele 20grader på vores 55kvm store træ terrasse. Det betød også at vi lyn hurtigt rykkede derud i solen, men til vores store ærgrelse måtte vi indse at der skulle nye havemøbler til, dem vi har nu er nemlig blevet så kedelige og slidte at de ikke kan klare resten af sæsonen.

Billige havemøbler

Der er ikke nogen tvivl om at vi bedst kan lide at finde tingene til rimelig priser, og det gælder i den grad også her. Derfor kigger vi os rigtig meget omkring inden vi køber, og indtil videre har jeg fundet en god artikel her, om hvordan man finder nogen gode og billige havemøbler.

En ting har jeg i hvert fald allerede indset, de bliver købt online. Selvom man nogen steder skal betale op i mod 300-400 kroner for leveringen så det stadigvæk billigere end hvis man køber hos den lokale møbelpusher.

Nogen ekstra fedt jeg fandt ud af er at de i bilka har gratis levering på havemøbler, det synes jeg er en vildt fed service, for jeg kan godt regne ud at det er fragten der kommer til at trække tænder ud når jeg sidder og kigger på priser. Du kan se bilka’s udvalg her.

Træ eller plastik?

Den synes jeg er svær, fordi jeg elsker looket på nye havemøbler i træ, men jeg synes alt for hurtigt at de mister det gode udseende, og så kan det jo være lige fedt eller faktisk bedre med plastik udgaven, her ved man jo hvordan de ser ud ved købet, og derfor også hvordan de ser ud efter 5-10 år, hvis man altså behandler dem rigtigt.

Træmøbler kan også godt holde længe, men det kræver at man 1-2 gange om året giver dem den rette træbehandling, det både besværligt og tidskrævende.