Forbrænder du nok kalorier? 3 gode råd til at forbrænde mere

Forbrænder du nok kalorier? 3 gode råd til at forbrænde mere

januar 9, 2021 0 Af admin

Hvis du forsøger at tabe dig, så er der en ting, der er vigtigere end alt andet, og det er kalorier. Løb er måske noget af det, der forbrænder allerflest kalorier. Det gode er også, at du kan komme ud og nyde naturen, mens du dyrker motion – og det kan være godt motiverende!

En kalorie er bare en kalorie

Når kalorier er så vigtige, er det måske også rart at vide, hvad de rent faktisk er. Når vi skal bruge vores kroppe, skal den have noget brændstof at køre på. Det er tilsvarende at en bil skal have benzin, for at kunne køre. Det brændstof kroppen bruger, kalder vi for energi. Energien i vores mad kan måles, og det gør vi i kalorier. Hvis du får for mange kalorier, så har du overskydende brændstof i kroppen, hvilket sætter sig som ekstra kilo. Hvis du derimod formår at forbrænde mere af dit brændstof, end du indtager, så taber du dig.

Crosstrainer og romaskine

At bruge en crosstrainer er en enorm effektiv måde at forbrænde kalorier på. Du kan hurtigt forbrænde et halvt eller helt måltid på en crosstrainer. Find en god crosstrainer på crosstrainerguiden.dk/!

En romaskine er ligeledes en meget effektiv måde at forbrænde kalorier på – og så sidder man endda ned, imens man forbrænder alle sine kalorier – smart! Du kan finde en romaskine til hjemmebrug på romaskineguiden.dk/.

Tænk over det du spiser

Det lyder meget simpelt i teorien, men det kan være svært at forholde sig til i praksis, da mad indeholder mange forskellige mængder af kalorier. Du kan heldigvis nemt finde ud af, hvad de forskellige madvarer indeholder af kalorier, hvis du googler dem. Når der står, at en kalorie altid er en kalorie, så er det fordi, det er det samme, uanset hvordan du indtager den – på samme måde som en meter altid er en meter, uanset hvad det er, du måler.