Fordelene ved at tilbyde en frugtkurv på arbejdspladsen

januar 14, 2023 0 Af admin

At præsentere en frugtkurv på kontoret kan opmuntre medarbejderne til at tage bedre madvalg. Undersøgelser har indikeret, at tilstedeværelsen af frisk frugt og grøntsager på kontoret kan have positive effekter på velvære. I dette indlæg vil vi udforske fordelene ved at have en frugtkurv på kontoret og give anbefalinger til implementering.

Det motiverer medarbejdere til klogere valg

Introduktionen af en frugtkurv på kontoret kan motivere medarbejdere til at vælge sundere snacks. Når næringsrige valgmuligheder er lettilgængelige, vælger folk ofte dem over mindre ernæringsmæssige alternativer. At have frisk frugt og grøntsager til stede gør det også nemmere for medarbejdere at inkludere dem i deres kost uden ekstra besvær eller omkostninger.

Skaber god morale på arbejdspladsen

For det andet kan en frugtkurv på arbejdspladsen være med til at opbygge den generelle moral blandt medarbejderne. At vide, at virksomheden gør en indsats for at fremme sunde spisevaner, viser, at arbejdsgiverne værdsætter deres medarbejdere og ønsker, at de skal forblive glade og sunde. Dette skaber ikke kun positive følelser blandt medarbejderne, men viser også andre i branchen, at din arbejdsplads bekymrer sig om medarbejdernes velvære.

Endelig kan det at tilbyde en frugtkurv være en billig måde at fremme sundhed og velvære på arbejdspladsen på. De fleste virksomheder behøver ikke at investere mange penge i indkøb af frugtkurve, hvilket gør det til en let overkommelig frynsegode for medarbejderne.

Støtte lokale virksomheder

For at komme i gang med at tilbyde en frugtkurv på arbejdspladsen bør du overveje at samarbejde med lokale købmandsforretninger eller gårde, der specialiserer sig i økologiske produkter. Du kan også kigge efter online-leverandører, som frugtordning.dk. De tilbyder levering af frugtordning til virksomheder i FrugtKurve og FrugtKasser direkte til dit arbejdsplads.