Gaven der gør din partner glad

november 24, 2021 0 Af admin

Gavetiden er over os igen, det er igen tid til at lægge hovedet i blød med gode ideer. 

Når det kommer til gaver, så er der nogen der elsker at købe dem. Andre syntes det er svært at komme igang. Er du en af de sidste, så læs med og få et par gode ideer til hvad du kan købe.

Der er altid nogle udforinger. Nogle mænd har det med kun at ønske sig store ting som speedbåd, alufæge, harley eller kæmpe TV skærm. Ved kvinder er der faldgruber du ikke må snuble i. Frækt lingeri giver nemlig sjældent den rette virkning hvis du køber det et par numre for stort eller småt. Så når du skal købe gaver, så gælder det om at have tænkt det igennem.

Mænd – hvad køber du til dem?

Mænd er væsner der næsten altid har en hobby eller to. Det kan være det er sport, det kan være gør-det-selv. Det kan endda være at ryge pibe. Uanset hvad så findes der ting, gadgets og tilbehør til det de går op i. De tænker sjældent på at ønske sig den slags, så det er altid en god overraskelse. Så har næsten alle mænd også en forkærlighed for en bestemt type alkohol. Er det en der elsker whiskey, så vil en god singlemalt være en drømmegave. 

Kvinder – hvad køber du til dem?

Kvinder er gode til at have en ønskeseddel, skrive den ned, endda have den klar online. Det gør sagen en del nemmere og du kan med god samvittighed følge den slavisk. Hvis ikke du kan få sådan en, så er et gavekort tit en ok gave. Det giver dem også muligheden for at komme ud og shoppe. Noget de også plejer at elske er selvforkælelse. Et gavekort til spa eller kosmetolog er en fantastisk gave at give. 

Par kan også købe gaver til dem selv!

Som par kan man godt lige give december lidt ekstra kærlighed. Mange har de seneste år f.eks. købt den erotiske julekalender. En kalender med 24 små frække overraskelser bestående af sexlegetøj og lingeri. Det har været med til at gøre julen langt sjovere. Det er her man ikke lige ønsker den kun varer til påske.