Gode idéer her i en Coronatid

maj 5, 2021 0 Af admin

Verden står over for en forfærdelig pandemi. Derfor har det danske land, så vel som alle andre lande stort set, set anderledes ud det sidste års tid. Danmark har været næsten helt åbent og delvist åbent på forskellige tidspunkter. Nu her er landet næsten lukket så meget ned som det kan. Vi har ikke udgangsforbud heldigvis, men alle institutioner og unødvendige servicesteder, er lukket ned. På nær de nødvendige og vores sundhedssystem, der godt nok er værd at værne om. Men hvad skal man dog få tiden til at gå med? Læs mere her og få eventuelt nogle nye idéer med.

Plant et kirsebærtræ

Der er altid en bagside af medaljen. Rigtig mange praktiske ting har før nedlukningen måske ligget og ventet i hjemmet. Samt arbejdsopgaver, der skulle samles op på. Gør dig selv den tjeneste at færdiggøre disse. Få taget en hånd om huset eller få eksempelvis ryddet op og sorteret dine eller jeres sager. Med orden vil I også få nogle rarere, nemmere og mere overskuelige dage derhjemme.

En idé til en aktivitet, der vil få dig og din familien udendørs i den sunde, friske luft går ud på, at I planter jer et kirsebærtræ. Se mere her eller køb kirsebærtræer til din have. I kan også dyrke jeres egne råvarer på anden vis. Grøntsager eller bør. Eller plante andre former for frugttræer. Men det vigtige her er, at jeres sammenhold styrkes med denne utrolig gode, miljøvenlige og hyggelige opgave.

Fordyb dig i din interesse

Det er så sundt for kroppen og sjælen at være fordybet i et projekt i længere tid. Det er på en måde helt meditativt at koble af fra hverdagen og andre pligter omkring sig ved at være fordybet i et vis tidsrum. Det er afstressende. I denne coronaramte hverdag, vil du kun gøre dig selv en tjeneste ved at hive dit foretrukne instrument frem, finde malerpenslerne frem eller kom i gang med den gode bog, du længe har ville læse. Er du på jagt efter inspiration og viden angående den rigtig guitar, en topsmart eller billig begynderguitar? Eller kast dig ud i en hel ny hobby og dygtiggør dig, den tidsinvestering vil du ikke fortryde. Og du kan lige så godt bruge tiden, mens det hele er lukket ned frem for bare at sidde og trille tommelfingre.