Hævede øjne

Hævede øjne

november 29, 2015 0 Af admin

Masser af ting kan føre til hævede øjne – fra for meget til for lidt søvn, fra at spise dårligt til at blive ældre. For at reducere forekomsten af ​​poser under øjnene prøv disse forslag:

Sørg for at få nok søvn. Det er lige så vigtigt at forebygge hævede øjne, som det er at mindske mørke rande under øjnene. Start med at få mindst otte timers god søvn hver nat.
Sørg for at få nok at drikke. Sørger du for at være godt hydreret kan det hjælpe med at forhindre poser under øjnene. Drik masser af sunde væsker, især vand, som hjælper med at holde huden spændstig og sund at se på.
Skær ned på saltet. Ophobning af væske i kroppen kan få din hud til at se oppustet og dejagtig ud. Reduktion at saltindtag hjælper også med at reducere tendensen til at lagre overskydende vand. En nem måde at skære ned på saltet er at reduce indtag af forarbejdede fødevarer i din kost. Forarbejdede fødevarer indeholder rigtig meget salt! Din hele krop vil nyde godt af at skære ned på, hvor mange forarbejde fødevarer du spiser.

Brug kolde omslag. Nogle hudeksperter anbefaler kølede, fugtige teposer med grøn te. Kolde agurkeskiver eller en pose frosne ærter eller gulerødder pakket ind i et klæde på øjnene i 10 til 15 minutter kan også hjælpe eller en speciel gel øjenmaske kan også være en ide. Nogle øjenmasker har en gel, som er beregnet til at komme i fryseren og dernæst lægge selve den kolde maske på eller omkring øjnene.
Overvej kosmetiske fyldstoffer. Disse kan hjælpe, hvis nedbrydelse af kollagen og elastin er årsagen til at den omgivende hud er hævet. Fyldstoffer kan reducere hævede øjenomgivelser.
Lær at acceptere, hvordan dine øjne ser ud. Nogle mennesker er bare mere tilbøjelige til hævede øjne eller mørke rande under øjnene. Efterhånden som vi bliver ældre, svækkes vores hud naturligt og bliver mindre elastisk, så hævede øjne eller mørke rande under øjnene naturligt blive mere fremtrædende.

Hvis du er i tvivl om, om du kan have deciderede øjensygdomme, skal du ubetinget gå til en øjenlæge som for eksempel Øjenhospitalet Danmark.

Jeg håber, disse tips kan være med til at få dine øjne til at fremstå deres bedste. Det bedste tip, jeg kan give dig, som samtidig er nemt at gøre – SMIL!! 🙂

Hvis du har meget tunge øjenlåg, kan en såkaldt øjenlågsoperation måske være vejen frem?