Har du modtaget dette brev?

februar 13, 2022 0 Af admin

Har man fulgt med i forskellige Facebook-grupper så har man set, at nogle danskere har modtaget et brev fra skat om noget med handler, som de gerne vil have dokumentation på. Mange bliver forskrækkede, når de modtager det, fordi de mener ellers selv at de har 100 procent styr på deres skat i forhold til handel med bitcoin og andre kryptovalutaer.

Reglerne kan godt virke komplicerede

Er man inde i denne verden, så læser man lidt på danske grupper, men den helt store diskussion foregår på engelsk. Det er her, hvor der bliver snakket om en masse skatterelaterede ting, og så kan man hurtigt blive forvirret og måske en anelse irriteret over hvordan det fungerer her. Nærlæser man på diverse hjemmesider om bitcoin skat på dansk, så finder man hurtigt ud af, at skat anser enhver handel mellem to forskellige kryptovalutaer for et køb og et salg. Dette kan give komplikationer, og mange er faldet i den “fælde”,

Det er ikke en god begrundelse, at man troede, man havde styr på det. Du kan godt få styr på det i fremtiden, men for at rydde op er det måske nærliggende at få en advokat med forstand på det til at hjælpe dig. Der findes ikke så mange, men dem der findes, de er meget dygtige. Siden BitcoinAdvokat.dk hjælper dig med at finde netop sådan en type advokat meget hurtigt. Du skal blot udfylde formularen på hjemmesiden, og så vil du blive kontaktet af en bitcoin advokat hurtigst muligt.

Prisen

Advokater er ikke billige, og der er meget brug for dem. Dette betyder egentlig, at det desværre ikke altid kan betale sig at få en professionel til at kigge på sagen. Hvis der er tale om små beløb, så vil advokaten nok koste mere end hvad du kan få ud af at spare på skatten. Er der derimod tale om millioner, så er det blot et par procent, det koster, og det er penge godt givet ud, hvis du spørger os.