Hold jul i et sommerhus

Hold jul i et sommerhus

december 9, 2020 0 Af admin

Hold jul i et sommerhus

Hvem siger at sommerhuse kun kan benyttes om sommeren? Ingen. Alt hyggen ved et sommerhus, som er beklædt i træ fra inderst til yderst, er et optimalt sted at holde jul. Så tag hele familien under armen og ny højtiden på en anderledes måde.

En afslappet juleferie

Hvis du er én af dem, der vil undgå stress og jag op til jul, så prøv noget andet i år. I stedet for at løbe forvirret rundt inden hele familien går på juleferie, kan du glæde dig til en afslappende og hyggelig tid i et sommerhus. F.eks. skal du ikke tænke på at gøre hele huset rent den 23. december, hvis du vælger at samle familien i et sommerhus. Her er der nemlig altid gjort flot rent af enten de forrige lejere eller et rengøringsfirma. Det store spørgsmål er så bare, hvad du skal vælge.

Fordelen ved privat sommerhusudlejning

Og der er mange muligheder – i hele landet. Der findes sommerhuse til alt fra 2 personer til 20 personer, så find ud af, hvor mange der kommer juleaften. Der findes både specialiserede virksomheder, der udlejer sommerhuse, men du kan også vælge privat sommerhusudlejning.

Fordelen ved denne mulighed er, at du slipper for unødige administrationsgebyrer, som de større udlejningsfirmaer måske opkræver. Derudover er det en privatperson, som udlejer sit sommerhus til dig. Det gør, at du får en personlig betjening og sommerhuset er ofte indrettet bedre til f.eks. en børnefamilie. Du finder private sommerhuse alle stedet i Danmark – fra kyst til kyst.

Udforsk udlandet

Med privat sommerhusudlejning kan du også smutte en tur til udlandet. Er du f.eks. mere til juleferie i Frankrig, Spanien eller Italien, er det også en mulighed. Her opnår du helt sikkert en anderledes jul, end hvis den blev afholdt hjemme på villavejen. Alle sommerhusene er forskellige, så du kan booke et helt almindeligt hus med de mest basale faciliteter. Men du kan også finde sommerhuse i mere luksuriøse udgaver med pool, sauna og meget mere.

Prisen

Ønsker du at leje et sommerhus afhænger prisen selvfølgelig af antal personer og hvilken type sommerhus der ønskes. Men der findes en mulighed for at booke huse med kort tidsfrist til lavere priser. Du kan ikke være helt sikkert på, hvad du får. Det kan både være et stort sommerhus med swimmingpool i Sydfrankrig, eller det kan være et mindre sommerhus ved Vestkysten med udsigt over havet. Til gengæld er prisen stærkt. Så hvis du ikke har så høje krav og tilmed har is i maven, så hold udkig efter afbestilte sommerhuse.

Har du et sommerhus?

Er du selv ejer af et sommerhus, som du ikke skal bruge i julen, kan du leje det ud. Måske vil det være til gavn for en anden familie, som har brug for et pusterum i julen. Privat sommerhusudlejning går nemlig begge veje. Du kan få glæde af både at leje et sommerhus ét helt nyt sted, og samtidig kan du stille dit eget sommerhus til rådighed, når det ikke er i brug.