Hovedrengøring af dine regelmæssige månedlige udgifter

Hovedrengøring af dine regelmæssige månedlige udgifter

februar 12, 2021 0 Af admin

Det er rent faktisk en super idé at gennemgå dine månedlige udgifter en gang imellem og kige på dit budget. Det lønner sig i længden, og hvem har ikke lyst til at spare penge, hvor penge kan spares?

Her er nogle gode idéer til dig, om hvordan du undersøger og eventuelt indhenter nye tilbud på dine serviceydelser. Husk du ikke behøver at checke hver ting på denne liste på én gang. Du kan sagtens tage dem én ad gangen, alt efter hvor meget tid du kan afsætte til opgaven.

Det anbefales, at man årligt gennemgår disse udgifter, så du bevarer et godt overblik over din økonomi. Husk, at der ofte er tale om en opsigelses- eller bindingsfrist, så det er en god idé at lave disse undersøgelser mindst 1 måned før din kontrakt på diverse servicer udløber, da mange automatisk fornyes, hvis udbyderen/leverandøren ikke hører fra dig. Sæt eventuelt en påmindelse i mobilen.

Check din a-kasse og/eller fagforening

Før i tiden hang fagforeningen sammen med din a-kasse, dvs. at du skulle være medlem af en fagforening for at få adgang til dens a-kasse, men nu kan man være medlem af en fagforening og en separat a-kasse. Det betyder at afhængigt af dine omstændigheder, så kan du skifte a-kasse og fagforening alt efter dine aktuelle behov.

På nettet kan du finde en fin oversigt over a-kasser samt gode råd og vejledning. Det er fornuftigt at undersøge præcis hvilken løsning der er rigtig for dig, specielt hvis der har været ændringer i dine forhold siden du sidst kiggede på dine løsninger – se her for oversigt over a-kasser.

Check din el-leverandør

Du kan selv vælge hvem der skal levere din strøm og det er gratis at skifte elselskab. Du kan finde ud af, hvor meget det koster at få ”grøn” miljøvenlig energi, eller om du vil have faste eller fleksible priser. Dine omstændigheder og din indstilling kan jo ændre sig, så reflektér disse ændringer i dine valg.

Check dine forsikringer

Her taler vi om bolig, ulykke, rejse og bilforsikringer. Her gælder det om at virkeligt undersøge og sammenligne hvad de forskellige forsikringsselskaber tilbyder. Men du skal allerførst have besluttet hvad dine forsikringsbehov er.

Check din vejhjælp til bil

Det er bare så dumt ikke at have vejhjælp til bil, for når uheldet er ude, så kan det komme til at koste dig dyrt. Det er en god investering og det giver dig helt ro, når du er på farten. Du kan kigge online for at få overblik over de populære udbydere af vejhjælp til bil. Du skal vurdere, hvor vigtigt det er for dig at f.eks. have dækning i EU, eller starthjælp såvel som tilbud om lejebil osv.

Check dine tekniske udbydere

Herunder gælder alt der har med dit internet, mobilabonnement, fastnettelefon, TV-pakke osv. at gøre. Der er altid nye, bedre, billigere og mere omfattende løsninger at finde, igen alt efter dine behov. Fælles for alle disse punkter er, at hvis du ikke spørger, så får du ikke! Det er dine penge. Brug dem fornuftigt!