Hvilket træffer en det rette MC lån? 

Hvilket træffer en det rette MC lån? 

marts 10, 2021 0 Af admin

Hvilket træffer en det rette MC lån? 

Er man på eftersøgning efter en hel ny bil eller ønsker man at få byttet den ældre ud med en mere økonomisk, men har ej likviderne til det? Så kan et billån være en smart beslutning for dig. Hvis man bør have et billån er der som normalt to muligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Differensen på de to er at lånudbyderen kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, det vil sige låneudbyderen har delvist ejerskab i faretøjet. Det vil altså sige, at hvis en som låntager ikke følger betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og videresælge bilen for derved at kunne indfri det billån man har påtaget. Det kan være en fordel, hvis en overbevist om at en kan overholde dine betalingsbetingelser over løbetiden, da det her for det meste kan være lukrativt for låntageren at underskive dette billån. Da renten over låneperioden typisk er mere lukrativt. 

Smarte faktorer at være opmærksom på, når du starter et billån 

De to essentielle elementer du bør kigge på, når man skal underskrive et MC lån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i DKK du låner af udbyder for at kunne tilskrive sig motorcyklen. Løbetiden er den tid, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er dermed den mængde penge man bør anvende til købet af motorcyklen. Så det er noget du selv kan justere på afhængig af hvilken bil man slutter med at købe. afdragsperioden kan på samme måde reguleres afhændig hvor mange penge du har råd til at afdrage billånet på årsabasis. MC lånet kan altså blive dyrere ved at man har en længere betalingsperiode.  

Hvordan bør en påbegynde ens billån? 

Når du skal vælge hvor man bør tage sit billån er det vigtigt at kigge på den individuelle rente på det MC lån man ønsker. for eksempel, når man står og skal have en ny MC lån er det skønt at vide om man har råd til at foretage det billån. En hurtig måde at holde overblik er at tage en dialog med sin bank for at høre hvordan ens finansielle situation ser ud og hvad du har penge til. Her kan du selvfølgelig regulere det en anelse afhængig efter om man finder sin drømme bil og så kan man hæve det en smule. Det er selvfølgelig at beslutte noget, som du kan afbetale i det lange løb. Når du skal vælge hvordan ens bådlån skal se ud er det skønt at forstå hvor mange penge man har i dit månedlige budget til at afbetale på det pågældende bådlån.  

Ny eller gammel båd 

Det er vigtigt at du har med i beregningen den automatiske værdi nedsættelse som bilen får med tiden. Og om du kan komme ud af et for stort billån, for hvis båden har erhvervet sig så høj en værdinedsættelse, så man ej kan figøre sig af bådlånet ved at sælge den. Går man og betaler for ingenting og det er naturligvis det du helst vil være foruden. Derfor er det intelligent, at du ved at det er denne bil du ønsker at have over en længere tid. Ved en ny motorcyklen tilkommer de den største værdinedsættelse, hvis båden forlader forhandleren. Derfra nedsættes motorcyklen ej så stejlt i værdi. Når du ser på en ældre model, som er benyttet eller lignende er det klogt at du for undersøgt standen af bilen.  

Så når man beslutter at afbetale billånet over 10 år, men du sælger motorcykel efter 5 år, så afbetaler du muligvis på en motorcykel du ej længere har, hvilket ej er hensigtsmæssigt.  

Når du eksempelsvist skal have en motorcykel og derfor har brug for et MC lån, så er der flere regler for at du kan optage et billån.  Man skal være fyldt enogtyve år gammel, man bør have en årlig indtjening på 180.000 kroner  

Som låntager er der 2 løsninger i forhold til om det bør være med eller uden udbetaling, altså, at du betaler en del af det samlede beløb fra køb af. Flere lånudbydere kræver i dag, at man lægger 10-tyve provent af det hele beløb af med det samme ved køb af en ny bil.  
 
Det kan være særdeles intelligent at skaffe tilbud fra flere differentierede lånudbydere forinden man tager et valg om hvor man skal tage ens bådlån henne, da der som tit er en forskel.