Hvor spiller man poker på nettet?

Hvor spiller man poker på nettet?

oktober 20, 2012 0 Af admin

Er du en af dem der elsker at spille poker, eller kunne du bare godt tænke dig at prøve det an? Så byder nettet på masser af muligheder, for at få stillet dit behov.
Der er stor forskel på hvad det er man ligger vægt på som poker spiller. Det er klart man som regel gerne vil møde så dårlig modstand som mulig. Men de steder hvor der er dårlig modstand, sidder der oftest en del såkaldte regulars så dem skal man lige have peget ud.

Der er også rigtigt mange der går efter hvor de kan få den bedste bonus, men det er efter min mening en kortsigtet løsning, da man hurtigt kan smide flere penge væk, end man får hjem.
Jeg synes det er meget bedre man finder den pokerside, som har det bedste udbud af spil inden for det man gerne vil spille.

Poker på nettet

Der er stor forskel på om man er turneringsspiller eller cash game spiller. Inden for turneringspoker er der både MTT (multi table tournaments) og så de såkalde SNG (sit and gos) hvor turneringen starter, når det forhåndsbestemte antal er tilmeldt.

Specielt hvis man er turneringsspiller, så er det selvfølgelig vigtigt der er et stort udbud af turneringer. Her er der specielt en sider der skiller sig ud. Pokerstars har det største udbud af online poker turneringer. Du finder turneringer hele døgnet og der er mange forskellige med forskellig størrelse buy-in, så der er noget for alle.

Noget der er blevet ekstremt vigtigt efter den nye lovgivning, er at man spiller et sted der har dansk licens. Gør man ikke det, så er alt man vinder skattepligtigt og skal angives til skat. Det er selv sagt rigtigt dumt, når man kan undgå det relativt nemt. Desuden er langt størstedelen af de bedste steder med dansk licens.
Pokerstars har dansk licens og er verdens største online poker side, så er du til masser af action er det et godt valg. (kilde: http://nyhedsbloggen.dk/ )