Laboratorievægt

Laboratorievægt

juli 31, 2012 0 Af admin

Er du den del af en gruppe, som foretager forskning på et institut så vil du helt sikkert få brug for laboratorievægte. Universitet har i dag tilbyder i dag flere forskellige uddannelser, hvor man bruger meget tid med undersøgelser og forskning i omgivelser, som gør man anvender laboratorievægte. Udover man kan bruge en laboratorievægt i arbejdssituationer eller i forbindelse med ens studie, så kan det også foregå i hjemmet. Flere og flere bruger nemlig laboratorievægte i hjemmet, til små private forsknings opgaver, som en slags hobby.

Kendetegnet for en laboratorievægt er den ofte har et unikt design i forhold til mange andre type vægte. Ofte er sådan en vægt monteret med en slags kapsel som sørger for der ikke er nogle partikler og andre genstande i luften, som kan ødelægge vejningen og målingen. Dermed for man altid en uhyre præcis måling når man anvender en Laboratorievægt. Et andet kendetegn er, at denne type vægt ikke kan veje tunge genstande. Ofte er vægtkapaciteten maksimalt på en 200-300 gram.

laboratorievægt

Leder du efter en laboratorievægt i den ypperste klasse så er modellen iBalance M01 noget for dig. En af grundene til den er en af de bedste indenfor dens kategori er, at den kan veje genstande på helt op til 1 kilo, hvilket er sjældent for laboratorievægte. Samtidig med dens unormale høje vægtkapacitet, så har den stadig en yderst fornem nøjagtighed, da den har en præcision helt ned til 0,01 gram. En anden ekstra funktion, som gør denne iBalance M01 et godt køb, hvis du står og mangler en laboratorievægt er, at den har displays hele vejen rundt på dens sider. Dermed kan du aflæse data’erne fra din måling fra flere forskellige vinkler. Prisen for denne laboratorievægt er i den høje ende i forhold til andre på markedet. Dette skyldes dens utallige funktioner og den store kapacitet. Prisen for vægten er set til 3999,- hos Vægteeksperten på internettet.