Lækkert iPhone cover

Lækkert iPhone cover

juli 19, 2012 2 Af admin

Jeg har længe gået og irriteret mig over at alle de iPhone covers jeg har haft har været store og klodsede. Derudover så må jeg nok erkende at det ikke har været de mest stilrene covers til iPhone jeg har valgt. Jeg har derfor ikke rigtigt gået med et cover da jeg synes det var rigtigt træls.

iPhone cover

Jeg har derfor haft kigget efter et alternativ til beskyttelse og jeg har fundet frem til et firma der hedder tezzo, som sælger iPhone cover i et tyndt folie i forskellige slags. Man kan blandt andet få lækre covers i et flot trælook. De har blandt andet covers med look af eg, valnød, palisander og bøg. Er man ikke til trælooket er det desuden muligt at få iPhone covers med look af carbon, guld, grafit eller børstet stål. Er man til farver er det også muligt at få dem i blandt andet rød, pink, grøn og blå.
Der er altså noget for en hver smag.

Men det som jeg synes der gør tezzos covers så lækre er at de ikke gør iPhonen tykkere og dermed bevarer den lækre følelse, når man har den i hånden. Altså det som jeg savnede ved mine andre cover til iPhone 4. Det man måske kan være lidt bange for er at de ikke beskytter nær så godt. Det tror jeg heller ikke de gør, men tror faktisk de beskytter mere end man lige tror, da det er et ret tykt stykke folies. Derudover så kan man tilkøbe en screenprotector så det også beskytter skærmen, hvilket man som regel ikke får med de “normale” iPhone covers.

De er desuden lette at sætte på og så giver det virkelig et lækkert look. Jeg har købt det der hedder “eg” og mange af mine venner tror det er rigtigt træ, hvilket jeg bare synes er super fedt 🙂