Lamper i loftet

Lamper i loftet

november 29, 2012 0 Af admin

Det blev en større udskrivning, da min kone og jeg i går var taget i byen for at se på et par nye loftlamper til vores entre. Jeg ville helst have købt mine loftlamper her: http://luksuslamper.dk/shop/loftlamper-177c1.html

I mange år har vi haft et par væglamper hængende på hver sin side af spejlet, og selv om jeg har sat nogle kraftige spotpærer i lamperne, har vi faktisk savnet noget kraftigere lys i entreen.

Min kone havde på forhånd i et katalog set nogle loftlamper, som hun mener vil klæde entreen, og da jeg alligevel normalt føjer hendes ideer, når det gælder ting til hjemmet, har jeg ikke protesteret mod hendes valg.

Så vi tog ind til den el-forretning, som havde udsendt kataloget i anledning af, at de holdt udsalg af næsten alle former for god belysning. I forretningen fremførte vi vores ærinde og fandt sammen med en ekspedient også hurtigt den lampe, som min kone havde set i kataloget. Den var nedsat til cirka det halve af den normale pris, så selv om vi skulle bruge to af dem, kunne det nu ikke ruinere os.

Det var måske også den tanke, min bedre halvdel havde, da hun fik øje på en meget flot bordlampe, som hun godt kunne tænke sig til det lille bord ved siden af vores topersoners sofa i stuen. Ekspedienten skyndte sig at fortælle, at det ville være et virkelig godt køb, for den var nådesløst nedsat til 1.000 kroner, og det er ikke hver dag, man kan købe en lampe fra Louis Poulsen til den pris, som han sagde.