Mangler du et slips?

Mangler du et slips?

februar 24, 2021 0 Af admin

Mangler du et slips? 

Er man af sted til gilde og vil have dit oufit er perfekt? Så kan løsningen for en være et slips. vi giver dig et kæmpe udvalg af flere differentierende modeller af slips hos os finder man kæmpe slips, som en hyggefar vil ønske eller tyndeslips til dig som ønsker at se godt ud hvis du skal ind til jobsamtale. Her kan man endvidere afslutte dit look med en slipsenål, som hurtigt og elegant organisere dit slips og gør at din look sidder i skabet.  

Skal man til julefrokost med arbejdet? 

En af de normale situationer man bruger slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, der har BalderClothes den ideelle løsning til dig som ønsker med et specielt juleslips. Her har BalderClothes et sort udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med smarte motiver.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om du er underviser, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens fortrukne valg for at få ens look til at hænge sammen. Slipsenålen er til en som særdeles vil gøre noget ekstra ud af dit outfit. Her kan det være lækkert at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så hvis man har et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så dit outfit er velovervejet og at din viden på mode skinner igennem og vilgive et godt indtryk overfor dine familie 

Brug for rådgivning 

Hos BalderClothes ser du et gigantisk sortiment af slips i flere modeller. Her kan vi vejlede en til hvilket slips, som passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en hjælp om hvad som kan passe godt sammen. Vi har igennem en lang periode arbejdet med slips og ved dermed hvad, der er smart at vide og hvad man bør overveje, når man skal vælge et slips.  

Det kloge valg 

Vi går op i kvalitet og man kan finde at samtlige af BalderClothes slips er lavet af silke, så det er let for dig at binde. Her ser du samtidig at BalderClothes slipsenåle er i smarte og stilrent design. Så man er 100 % at slipset ikke kommer til at være træls for dig eller være for meget. Med en slipsenål ser man en simpel accessorie, som er let for en at anvende. BalderClothes udvalg af slipsenåle er i guld og sølv, så den 100 % er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje man har påført sit look.  

Den praktiske løsning 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål vil hjælpe en, hvis de første par øller er kommet indenbords. Slipsenålen assistere en nemlig ligeledes med at organisere slipset, så slipset ej flyver ud til den ene side og derved får dit slips skævt. 

tonsvis af farver 

Er man den farverige type, som nyder farver i din påklædning og har ledt efter et sted, hvor man kan købe slips i talrige forskellige farver? Så bør man ikke lede længere, vi har slips i tonsvis farver og mønstre. Både med tern og med helt stilrent slips med en farve som er gennemgående i slipset.  

Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis du har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved os og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig!