Memphis

Memphis

november 5, 2012 0 Af admin

USA er fyldt med spændende destinationer og attraktioner, men på trods af det vælger langt de fleste de mere almindelige og traditionelle rejsemål når ferie går til USA. Mange af byerne man møder når man rejser til sydstaterne bliver nemt overset når danskerne planlægger en rejse. Generelt kan man sige at sydstaterne rummer mange interessante oplevelser, hvor det er oplagt at tage på rundtur til byer som Texas, New Orleans, Alabama, Houston osv.

En by som i særdeleshed kan anbefales er Memphis, som på trods af mange sociale problemer rummer masser af historiske indblik hvor især musikalsk interesserede kan finde oplevelser i særklasse. Når man rejser til Memphis vil man opleve en by der op igennem tiderne sat sit præg på den moderne musikkultur.  Det oplever man hurtig når man besøger byen, hvor der overalt findes barer og spillesteder med live musik. Memphis er også kendt for at være byen hvor Elvis boede og døde da karrieren var på sit højeste. Hans enorme villa, Graceland, tiltrækker hvert år masser af besøgende og er en af byens top attraktioner.

Det er også i Memphis at man finder det legendariske musik studie, Sun Studio, hvor verdens allerstørste stjerner gennem tiderne har indspillet de allerstørste hits. I Memphis finder man også Lorraine Motel som er kendt for at være stedet hvor menneskeretsforkæmperen Marting Luther King blev henrettet. Motellet er bevaret og er i dag indrettet som museum for borger rettigheder, og er et besøg værd for alle med interesse i den amerikanske historie. Kort sagt rummer Memphis mange unikke og historiske oplevelser og kan varmt anbefales til alle der rejser til Sydstaterne.