Ny bolig – tid til nye møbler?

Ny bolig – tid til nye møbler?

marts 27, 2013 2 Af admin

Man har lige fået en ny bolig, og står i byggerod fra top til tå. Måske skal man flytte sammen med én, uanset hvad, så skal man have sorteret i ens udstyr, og finde ud af, hvad man kan bruge og hvad der skal ud. Man skal gøre op med sig selv, om det er på tide at de møbler, som har fulgt en i hele ens tid, skal skiftes ud, eller indgå i det nye kapitel, som man skal til at starte. Indretningen af ens bolig er derfor meget vigtig, da den kommer til at betyde og fylde en del i ens liv, når man skal være i ens bolig mange timer i døgnet.

Men skal man nu gemme de gamle møbler eller er det tid til, at man skal finde sig nogle nye? Man kan også male sine gamle stole, skifte betræk på sofaen eller noget helt tredje. Der er mange muligheder, så man skal vælge efter interesse. Ønsker man at lave ens møbler om, og give dem en forfriskning, så skal man ud at finde noget stof og lignende, som man finder smagfuldt. Vil man derimod have nogle helt nye møbler, så skal man åbne en masse reklamer og klikke mange gange rundt på internettet for at finde en masse inspiration. Der er mange muligheder såsom IKEA og IDEmøbler, som har alverdens boligtestikler i forskellige former, farver og priskategorier. Så vælg med omhu og brug den rette tid på det. Man skal ikke forhaste sig, og komme hjem med de forkerte møbler, som man ikke vil kunne fordrage efter få måneder.

Derfor må dagens lektion være, at skal man flytte og foretage boligindretning, så kræver det en ordentlig forberedelse så man ved, hvad man går efter, og kommer hjem med det rigtige.

Boligindretning for enhver smag

Man har lige fået en lejlighed, eller hus, og så skal boligen indrettes. Men hvordan? Skal den være lys, mørk, stilren eller udstråle med livsglæde og forskellige farver? Mulighederne er mange, og derfor skal man i tænkeboks for at finde ud af, hvad man er på udkig efter. Er man til mærkevare, kvalitet og det stilrene, så vil IDEmøbler være en god forretning at kigge i: De har alverdens forskellige møbler; senge, reoler, sofaer, stole, borde osv. Og det er i alle farver, former og prisklasser, og 9 ud af 10 gange er kvaliteten ikke til at klage over.

Er man derimod til sprang og pow, med de mere specielle farver og former, så kan genbrugsforretninger og IKEA være mulige steder at besøge. Specielt IKEA vil være at foretrække, da de har alverdens forskellige indretningsmuligheder og alt sammen til fornuftige priser. Her kan man også finde inspiration til at indrette forskellige typer af rum såsom værelset, køkkenet, badeværelser osv., og samtidig opdeles rummene også i forskellige størrelser, så man kan sammenligne med ens egen bolig. Det er noget så træls at kigge på store møbler og køre dankortet, hvis man så finder ud af, at sofaen slet ikke kan være i ens egen stue.

Derfor er det meget vigtigt, at man gør sit forberedelsesarbejde godt, og sikrer sig, at målene i ens ejendom er korrekte, og gør det helt klar, hvad man er på udkig efter, og hvad man bestemt ikke skal og kan gå efter. Boligindretning er også at udleve ens drømme – man lever kun én gang – men man skal samtidig også tænke realistisk. Og her tænkes der også på økonomien. Man er nødt til at sætte et budget hjemmefra, så man ikke opdager at kontoen er i kæmpe minus og man er tvunget til at foretage sig dumme og dyre lån. Så gør forberedelsen godt, og besøg IKEA eller IDEmøbler – her er der boligindretning for enhver smag.

Boligindretning – udlev dine drømme

Man har søgt og søgt, og endelig er boligen der, kontrakten skrives under og huset eller lejligheden er ens egen. Nu har man i lang tid gået og forberedt sig på boligindretningen, og endelig skal drømme udleves. Men hvordan? Der er et hav af muligheder og man kan ikke det hele. Derfor er det vigtigt, at man sikrer sig, hvad ens stil er, hvilke typer af møbler der falder i ens smag og hvad man har at gøre med økonomisk. Men man skal også udleve ens drømme, for man lever kun en gang. Så har man altid drømt om en seng med designformer eller røde eller gule vægge, så er det med at udleve dem.

Der er mange steder at finde inspiration, så derfor handler det også om at samle så meget information som muligt, og så finde ud af hvad man selv er til. Et besøg i IKEA vil ikke være dumt, da de har mange forslag til boligindretning i de forskellige rum, og de er opdelt efter størrelse så man samtidig kan tænke kreativt og realistisk. For det nytter ikke noget, at man køber en alt for lang sofa, hvis den så ikke kan være i ens stue. IDEmøbler har også mange forskellige møbler, og det er i forskellige prisklasser også. Forskellen er her, at IDEmøbler er mere henvendt til de lidt mere stilrene og derfor er det ikke her mange studerende går ud, hvis man går med mange fantasier og specielle drømme. IDEmøbler er det mere enkelte og stilrene, hvor man sikrer sig at kvaliteten er i orden.

Man skal forhåbentlig bo i ens bolig i lang tid, så derfor er boligindretningen vigtigt! Så gør forberedelsen ordentligt, og vælg med omhu men stadig efter smag, ønske og interesse – og så skal man nok få den perfekte bolig.

Man kan også læse forskellige blogs for at finde inspiration. Det kunne f.eks. være: http://nethelp.dk/