Nyd en koncert hjemme i stuen med en børne mikrofon

juli 22, 2021 0 Af admin

En hjemmekoncert i stuen med ens barn som forsanger, er vel noget man altid har drømt om. Med børne mikrofon fra Littlehappy kan drømmen blive til virkelighed. Sammen med vennerne kan barnet lære at samarbejde og koordinere. Når man skal lave en koncert er der mange elementer, som skal være i orden. Sammen med vennerne kan de sætte en fantastisk koncert op.

Når dit barn skal lære en sang, vil barnet udvide sit ordforråd. Barnet vil igennem musikken lære en masse nye ord, og vil på den måde udvide sit ordforråd. Det er den perfekte gave til det barn, som elsker at synge og performe. Med den vil de med sikkerhed bruge mange sjove og lærerige timer. Hvem ved, men måske står barnet en dag på en rigtig scene.

Koncert hvor som helst når som helst

Sammen med vennerne kan barnet lave den fedeste koncert med en børne mikrofon. De vil med sikkerhed have en masse sjov og lære at samarbejde om at bygge en koncert op. Ved at lære sange, kommer barnet til at udvide sit ordforråd, da han/hun vil støde på nye ord som de vil lære. Som familie kan man godt regne med at skulle være publikum til rigtig mange koncerter.

Koncert med vennerne: Sammen med vennerne kan de opstille en koncert. Det vil være mange timers sjov leg for børnene, og de vil lære meget af det. At lave en koncert med sine venner kræver meget koordination og samarbejde.

Udvidet ordforråd: Barnet vil få udvidet deres ordforråd. Hvis barnet vælger at lave en koncert med en sang han/hun ikke selv har skrevet, vil barnet komme til at lære mange nye ord, og det vil være med til at udvide deres ordforråd.

Koncert for familien: Når dit barn har fået en børne mikrofon kommer i nok ikke igennem en aften uden, at der skal holdes koncert. Barnet vil med sikkerhed have brugt hele dagen på at lære eller lave en sang, som han/hun forventer vil blæse familien bagover.

Mange timers sjov leg med børne mikrofon

Når dit barn har modtaget en børne mikrofon, kommer i nok ikke til at se så meget til barnet i løbet af dagen. Men om aften skal i med sikkerhed have en hjemme koncert i stuen. Her kan barnet vise, hvad han/hun har øvet sig på i løbet af dagen. Med en børne mikrofon kommer barnet til at bruge mange timers sjov leg. Imens barnet leger vil han/hun få udviklet deres ordforråd samt lære en masse om hvordan man sætter et show op. Det vil være en perfekt gave til et barn, som elsker at synge og performe. Øvelse gør mester og måske en dag er det ikke kun foran familien, barnet holder koncert.