Nytårskjoler og vinterdyner

Nytårskjoler og vinterdyner

december 3, 2012 0 Af admin

Julen er glædens tid, det skal nydes og der skal hygges med familien, men inden de hyggelige stunder kan begynde så skal julestressen overståes. Først skal der planlægges hvem der skal have hvilke julegaver og derefter skal de købes. Det er for mig personligt den værste tid på året, derfor har jeg fundet på at købe min julegaver nemt og smart på nettet.

Men det slutter jo faktisk ikke der, ligeså snart julen er overstået så starter nytårs stressen, de flest har jo allerede planlagt hvor de skal holde nytår, men de færreste har fundet ud af hvad de skal have at spise, og hvem der i den forbindelse skal lave hvad – det er der dog råd for, og det er ikke så vanskeligt endnu at få på plads. Derimod så har jeg endnu ikke fundet dette års nytårskjole, og det er jo næsten en katastrofe for nytårskjolerne skal bare være på plads inden årets størst aften.

Har du fundet din vinterdyne?

Jeg har valgt at forkæle mig selv i december i år, det gjorde jeg faktisk i går da julesneen faldt, måske lidt tidligt vil nogen mene, men lad nu det være hvad det er. I hvert fald har jeg kastet min kærlighed over en ny og lækker vinterdyne. Jeg har indtil nu haft sådan en helårs dyne, som faktisk er lidt for varm om sommeren og lidt for kold om vinteren så det er bestemt ikke den gode løsning for mig.

Jeg har læst på nettet at dyner er en meget personlig sag, ens dyne skal faktisk passe til en, derfor tog jeg mig den frihed at få noget meget kompetent rådgivning fra tekstilladen.dk