Pift sommerhaven op

maj 11, 2021 0 Af admin

Står det på endnu en staycation derhjemme i år? Eller er du en af de heldige, der kan nyde sommeren i et sommerhus på Fanø eller andetsteds? Uanset hvad, så gør noget godt for dig selv og din familie. Pift haven eller altanen op med nye buske og blomster, så I kan nyde den hele sommeren.

Få finansieret dine haveindkøb

En investering i din have, hvad enten den er derhjemme eller i sommerhuset, kan du og familien nyde længe. Det kan dog godt koste lidt at skulle ud og investere i krukker, blomsterfrø, frugtbuske og haveredskaber. Måske har du lige købt nyt sommerhus og har brug for at få professionel hjælp til at anlægge en lille have? Måske har du ikke tålmodighed til at købe små buske og træer, men vil gerne have råd til nogle, der allerede bærer bær og frugt i år? Med et sms lån mobillån kan du heldigvis hurtigt få lidt ekstra på kontoen, så der er råd til at få lavet en lækker sommerhave, der passer til netop din familie.

Køb duftende blomster og frugtbuske

De fleste elsker at plukke bær og frisk frugt om sommeren. Du kan få mange forskellige typer bærbuske. Buske som kan stå i læ i din have eller mere hårdføre buske, som passer sig selv, og kan klare et mere hårdført klima ude ved kysten. Et eksempel er brombærbuske, som kan fås med eller uden torne og kan klare sig de fleste steder.

Køb de bedste brombærbuske nu i foråret. Har du ikke meget plads, så kan du sagtens købe små frugttræer for eksempel citron eller æble, som kan stå i krukker i starten. Når de så bliver store, kan de med fordel plantes ud i en have. Mangefarvede og velduftende blomster er også altid et hit.