Pimp din lastbil

Pimp din lastbil

april 9, 2013 0 Af admin

Der findes mange sjove måder man kan skabe en mere personlig lastbil på. I denne artikel, vil vi kigge lidt på hvilke muligheder der er, for at skabe en mere personlig lastbil.

Navneskilte

Mange chauffører vælger at anskaffe sig et navneskilt. Det er en sjov måde at vise hvem der sidder bag rettet, og mange bruger det til at opretholde og skaffe sig sociale kontakter. Man kan let vise hvem der sidder bag rettet, og medmindre man gør sig uheldigt bemærket i trafikken, så er det jo en sjov måde at skabe genkendelse. Navneskilte er også kendt som chaufførskilte, og er benyttes af alle typer mennesker.
navneskilte
Man kan få navneskilte i alle slags farver, og i forskellige slags materialer, typisk metal eller plastik. Hvis det skal være rigtig vildt, så kan man også få skilte med indbygget LED belysning. På nettet kan man bestille skilte hjem med sit personlige navn, og designe skiltet som man ønsker det. Det koster typisk et par hundrede kroner, så det er ikke noget som springer budgettet.

Nummerpladerammer

Man kan få produceret nummerpladerammer, hvor man selv bestemmer sin egen tekst. Det er slut med kedelige nummerpladerammer, hvor lastbilsforhandlerens reklame står på. Design din egen via nettet, og få trykt din tekst eller navn. Det er en sjov lille detalje.

Streamers

Streamers er typisk sjove foliebannere, ofte med tekst og grafik. Det kan både bruges praktisk, som f.eks. til at vise ens CVR nummer, eller det kan benyttes til de lidt sjovere ting. F.eks. kan en Volvo ejer have teksten “Fodtøj udenfor – det er ikke en Iveco”. Mulighederne er mange.

Måtter


Man kan også købe måtter til ens lastbil. Det er selvfølgelig ret praktisk, så må ikke får førehuset smurt ind i skidt, men det kan også bruges til at vise sig lidt frem. På nettet kan man finde mange måtter med logo og tekst fra de største lastbilmærker.

Er du interesseret i at købe nogle af de overstående produkter, så kan du finde dem hos DinTekst.dk – Der er et stort udvalg af produkter til lastbiler. Der er selvfølgelig også produkter til biler, scooter, mm. Og du kan få designet mange specialvarer, med dit eget navn / tekst.