Sådan får du mere ud af børnenes flotte kreationer med HAMA perler

Sådan får du mere ud af børnenes flotte kreationer med HAMA perler

marts 25, 2015 0 Af admin

Ville du ønske, at du kunne få noget mere ud af de fantastiske kreationer, som dine børn laver med sine HAMA perler, så er der heldigvis en meget simpel og nem måde hvorpå du kan gøre dette, for det kræver faktisk ikke andet end, at du stryger perlerne, så de stille og roligt smelter sammen, for når du først har gjort det, så kan du blot pille perlerne af den valgte plade, hvorefter de vil hænge sammen som den kreation dit barn har skabt. Det betyder også, at du eksempelvis vil kunne bruge den som en nøglering, hvis den har en nogenlunde kompakt størrelse, men hvis den ikke har det, så er der heldigvis mulighed for at hænge den op derhjemme eller lignende. Der er rigtig mange muligheder for at gøre brug af dine børns kreationer med HAMA perler, når du først har strøget dem og dine børn vil med garanti også være glade for, at du hænger deres kreationer op eller tager dem med dig som en nøglering, da de selvfølgelig har lavet dem og givet dem til dig, fordi de elsker dig og gerne vil gøre dig glad – og du kommer heller ikke udenom, at der ikke er noget, der har en større sentimental værdi for dig end, at kunne tage noget med dig eller hænge noget op derhjemme, som dit barn helt selv har lavet. 

Hvordan skal jeg stryge perlepladerne?

Det er ikke synderligt vanskeligt at stryge perlerne, men du skal naturligvis ikke stryge direkte på dem, da du blot ender med at få plastik på dit strygejern og det er der ikke nogen grund til. Derfor er det en rigtig god idé, at du sørger for at lægge et stykke madlavningspapir eller bagepapir mellem perlerne og strygejernet, da det ikke blot er med til at sikre, at du ikke får en masse plastik på dit strygejern og dertil er det også med til at sikre, at du får en mere glat overflade, da du ikke kan komme til at stryge skævt på samme måde, hvilket også er en rigtig god ting. Som du nok kan se, så kræver det ikke synderligt meget at stryge de perleplader, som din søn eller din datter har lavet, men det er dog ikke ensbetydende med, at du skal lade dit barn gøre det på egen hånd, for det kommer der bestemt ikke noget godt ud af – det kan du være helt sikker på, men tværtimod, så ender det nok med at gå meget galt, så derfor bør du holde det langt fra dit barn og i stedet sørge for at gøre det for ham eller hende.

Kan HAMA perler bruges til andet end at lave perleplader?

Der er ikke nogen tvivl om, at det primært er det, de bliver brugt til og der er heller ikke nogen tvivl om, at det er var dét, som de blev lavet til i sin tid, men det ændrer dog ikke på det faktum, at du også sagtens kan bruge HAMA perler til andet end at lave perleplader, for det er nemlig et produkt, der handler om ikke at lade sig begrænse og i stedet lade sin fantasi løbe løbsk og lave præcis dét, som man gerne vil! Der er f.eks. rigtig mange, der bruger perlerne til at lave diverse former for smykker, da man nemt kan smide dem på en elastisk snor og så lave et armbånd eller en halskæde, som man kan give til sin mor, beholde selv eller give til en helt tredje person, som man holder rigtig meget af og som har fortjent en halskæde, et armbånd el.lign. med HAMA perler.