Sådan kan selvlysende maling give et unikt look til enhver anvendelse

Sådan kan selvlysende maling give et unikt look til enhver anvendelse

februar 23, 2021 0 Af admin

Det er normalt at man som person bruger maling af og til. Om det så er maling til sten foran huset eller til et maleri på væggen. Men noget særligt som er kommet på mode i den seneste tid. Og det er selvlysende maling. Til de helt særlige øjeblikke og gode festligheder, kan denne slags maling skabe en helt unik stemning. Men heldigvis af brugen af selvlysende maling også brugbar til hverdagens hjem. Hvis man gerne vil give børneværelset en unik ramme, kan man bruge selvlysende maling. Endvidere passer det også den unge hvor der er garanti på at den nye dekoration bliver et hit blandt vennerne. For at se mere om selvlysende maling vedrørende køb og mere, tjek her.

Selvlysende maling giver dig mulighed for at udforme dig kreativt

Det med den selvlysende dekoration er de fleste velkendt med fra stjerner som hænger på væggene om natten. Eller de sjove ”glowsticks”. Men nu med selvlysende maling, har man selv mulighed for at skabe og udforme sig kunstnerisk. Der gives rig mulig for at skabe de trygge rammer som man er mest bekendt med. Men her er man ikke kun begrænset til en bestemt form.  Man får mulighed for at selv bestemme hvilke motiver og former der bruges. Det er kun fantasien som sætter grænsen. Dette dækker også hvor du bruger den selvlysende maling. Det er ikke kun til børnene at den kan bruges.

Det er kun din fantasi som sætter grænsen

Selvlysende maling passer til enhver omstændighed, om det er hjemmet, festen eller klubben. Det vigtigste er at det hele kan personliggøres og skabe personlige rammer for rummet. Hos børn kan det give dem en sans af tryghed i deres værelse og hjælpe dem med at falde i søvn om aftenen. Frem for en nattelampe, kan børnene få glæde af små sjove figurer på væggen. Teenageren kan få en mulighed for at udtrykke identitet og selvstændighed ved at selv bestemme hvad der er på væggen. For den voksne kan der skrives små citater eller abstrakte figurer som har betydning for dig. Om det er motivation eller tryghed, kommer det hele an på hvad dine behov er.

Sådan bruger du selvlysende maling på din væg

Om man maler i hjemmet eller til forberedelse til den vildeste fest, er der nogle ting man skal forberede inden. Først og fremmest skal den væg som man maler på være renset for snavs så malingen holder sig i længst mulig tid. Efter væggen er tør, kan du derefter male. Det er en god ide at gøre brug af flere lag, for så får du den mest tydelige effekt på dine kreationer. Det skal dog siges at du skal vente mindst en time efter hvert lag som du påfører. Det anbefales at bruge en pensel i en størrelse som passer til størrelsen af de motiver, som du skaber. For at gøre processen mere bearbejdelig hvis dine motiver har bestemte former, kan du skære dem ud i pap og i stedet bruge en malesvamp. Det er den slags smarte tiltag man kan gøre brug af, hvis man vil gøre det nemmere for en selv.