Sådan skaber du det bedste babyshower for din veninde eller kæreste

marts 21, 2022 0 Af admin

Sådan skaber du det bedste babyshower for din veninde eller kæreste

Et baby shower er en god måde at fejre den forestående ankomst af en ny baby på. Eller bare fejre den gravide, der skal føde barnet. Hvis du ønsker at holde det bedste baby shower for din kæreste eller veninde, så er der et par ting, du kan gøre for at sikre, at det bliver mindeværdigt. Læs mere om dette i denne artikel. 

Planlæg fremad

De bedste babyshowers er dem, der er planlagt i god tid. Det giver dig tid til at finde på et godt tema, sende invitationer ud og gøre alting klar til den store dag. Du kan snakke sammen med den gravides veninder, om hvornår dagen skal være og hvordan I vil planlægge at overraske den gravide. Det kræver lidt planlægning og struktur, så den gravide ikke regner ud, at I vil holde et babyshower for hende.

Købt noget flot pynt

Når du skal holde et babyshower, er det vigtigt at have nogle flotte dekorationer eller pynt. Det vil sætte tonen for festen og få den til at se speciel ud. Du kan med fordel købe pynt, der passer med barnets køn. Du kan købe nogle dekorationer med babytema eller bare være kreativ med det, du har derhjemme. Det er også en god idé at sætte nogle serpentiner og balloner op for at give festen et ekstra præg. Der findes en masse babyshower pynt, som du kan købe hjem og pynte festligt op med til selve dagen. 

Bestil noget lækkert mad

Intet baby shower er komplet uden noget lækkert mad. Du kan enten bestille mad eller invitere et par venner til at hjælpe med madlavningen. Der er masser af forskellige muligheder, som du kan vælge imellem, så det er nemt at finde noget, som alle vil elske. Bare sørg for, at der er nok til alle, og at der er masser af drikkevarer til rådighed. Det kan være, du også skal bestille en lagkage, som I kan få senere hen på dagen. Alt afhængigt af hvornår I naturligvis afholder selve festen. For hvis det er til eftermiddag, så behøver I nok ikke noget mad.