Smarte bokse til dit kæledyr på abonnement

november 10, 2021 0 Af admin

Vi kan i dag få så mange forskellige ting på abonnement, så det kører helt automatisk. Det er en smart måde at vælge noget til efter behov og interesse. Muligheden for at det kører automatisk, passer helt perfekt ind i den travle hverdag, vi skabt for os selv.

Derfor er der da naturligvis også kommet muligheden for, at du kan abonnere på en boks til dit kæledyr, som du får tilsendt en gang om måneden. Det kan være en oplagt måde at få god og ny inspiration på. Og når det kører helt automatisk, skal du blot registrere dig, og så behøver du faktisk ikke at tænke mere på det – udover når du modtager boksen. Du kan se mere her, hvis du vil se udvalget af forskellige muligheder af bokse til forskellige dyr.

Til din hund

Du kan få en boks tilsendt skræddersyet til din hund. Her kan du modtage alt fra mad til godbidder og legetøj til aktivitetsredskaber. Det kan være, at du selv har svært ved at finde noget til din hund, og derfor kan det være helt oplagt at få noget tilsendt automatisk. Måske både du og din hund opdager godbidder, der er lige sagen, som du aldrig selv havde overvejet at købe.

Til din kat

Du kan også få en boks til din kat. Her gemmer der sig spændende godbidder og farverigt legetøj. Katte har det med at være enormt aktive, når de leger, og derfor kan de også hurtigt få ødelagt deres legetøj. Eller i hvert fald få brugt det på en sådan måde, at det hurtigt bliver slidt. Derfor er det helt oplagt med en månedligt boks, der giver din kat nye og spændende ting at forholde sig til. Det er en smart måde at berige kattens liv på, ved hele tiden at tilføje nyt. Og katte kan nærmest ikke få for meget.

Til din gnaver

Har du en gnaver, er der naturligvis også en boks at vælge til denne. I denne boks kan der gemme sig meget forskelligt fra måned til måned. Der kan være spændende legetøj eller redskaber til aktivitet, du kan sætte op i buret. Det kan også være, at der er helt nye godbidder eller noget nyt mad, som din gnaver vil elske. På den måde fungerer boksene som den perfekte inspiration, uden at du selv skal tage stilling eller købe ind til det – det sker bare helt automatisk.