Stakkelse robotstøvsuger

Stakkelse robotstøvsuger

maj 11, 2012 1 Af admin

Robotstøvesugeren er noget udskældt for tiden, stort set lige meget hvor man kigger hen så er der dårlige omtale om dem. Tænk har netop offentlig gjort en test af blandt andet iRobot Roomba 780, som er markedets nok bedste og mest effektive støvsuger. Tænker skriver at den klare rengøringen rigtig dårligt, og næppe kan erstatte hjemmeplejen, men er det nu også helt sandt.

Jeg skal lige starte med at jeg ikke skal betvivle ægtheden af deres test, den er sikkert god nok. Det jeg tillader mig at stille spørgsmålstegn ved, er den model de har brugt – den må næsten have haft en dårlig dag eller sådan noget. Vi er selv glade ejere af en 780’er, og den er bestemt god til at gøre rent. Den anti toggle system er virkelig unikt, og arbejder fuldstændigt som det skal på vores lange og ægte tæpper.

Jeg forstår egentlig godt at folk stiller sig på hælene over at de ældres kontakt med mennesker skal begrænses, og erstattes af en robotstøvsuger. Politikkerne, og ihvertfald dem der tager de komunale beslutninger om at udskifte hjemmeplejens støvsugning er vidst ikke helt klarover hvad den kontakt som de ældre har med hjemmeplejen er super vigtig. Det er noget de ældre ser frem til, jeg har sågar hørt om nogen der selv gør rent inden hjemmeplejen kommer for at de så har tid til en kop kaffe og en sludder. Det er selvfølgelig ikke okey at bruge offentlige midler på den måde, men det er heller ikke okey at skære i hjemmeplejen på bekostning af de ældres ve og vel.

Relevante links:
Infomation om robotstøvsuger