Storforbrug af ristet brød og smukke kjoler

Storforbrug af ristet brød og smukke kjoler

juli 17, 2012 0 Af admin

Vores familie består af en lille flok på 2 voksne og 5 børn, og vi er alle sammen meget glade for toast. Der ryger derfor utrolig meget toastbrød i løbet af en uge, og brødristeren er ofte på overarbejde. Især de 2 store drenge – Marcus og Michael på 12 og 15 – sætter den på arbejde. Det første de gør, når de kommer hjem fra skole, er at finde brødristeren frem og riste noget brød. De er utrolig aktive og bruger masser af energi i skolen og er derfor også meget sultne når de kommer hjem. Hvis de fik lov kunne de sagtens spise 3-4 stykker toastbrød hver, men da vi har oplevet, at der ikke rigtig er plads til aftensmaden, og at de så bliver sultne senere på aftenen, har vi været nød til at sætte begrænsninger på, så de kun må spise 2 stykker hver.

Også de 2 store piger (Maria og Tanja på 7 og 9 år) vil gerne have et stykke ristet brød med pålægschokolade, når de kommer hjem. De er dog ikke helt så meget storforbrugere som drengene. Den mindste (Anita på 4 år) går stadig i børnehave, hvor de får eftermiddagsfrugt, og hun får derfor ikke toast.

Men med 4 store børn, der spiser toast stort set hver dag, så forsvinder der hurtigt en pakke toastbrød, og vi har derfor altid 2-3 pakker til at ligge i skabet. I weekenderne spiser vi ofte toast til morgenmad, og når vi er 5, der skal have morgenmad, så arbejder brødristeren på højtryk. Desværre skete det forleden, at den stod af. Den var også utrolig gammel, vil skyde den værende over 10 år, så den havde udtjent sin værnepligt for længst. Men så gik jagten ind på en ny model, budgettet var omkring 500 kroner og den måtte gerne være flot. Efter at have ledt længe, fandt jeg denne oversigt: http://www.kitchenone.dk/52-brodristere – og forelskede mig i en model fra Morphy Richards til lige under 500 kroner. Der løb dog desværre fragt på, men så kom jeg i tanke om svigermors fødselsdag i næste måned, og hun havde ønsket sig en håndpisker, og de havde såmænd også en fin model fra Kenwood.

Jeg ville jo gerne bestille både brødristeren og håndpiskeren med det samme, men der var lidt tid til svigermors fødselsdag, så det ville blive et problem med returretten, hvis det blev bestilt med det samme. Svigermor ville i hvert fald ikke have mulighed for at returnere det. Jeg tog derfor kontakt til virksomheden, og forhørte mig om det kunne lade sig gøre at forlænge returretten til efter fødselsdagsfesten, og fik heldigvis at vide, at det ikke var noget problem, så længe produktet var ubrugt. Så min nye brødrister og pisker blev straks bestilt (ca. kl. 11 onsdag formiddag), og allerede torsdag blev pakken forsøgt leveret – jeg var dog på arbejde, så måtte en tur forbi posthuset fredag for at hente det – uden fragtomkostninger, da det samlede beløb jo blev mere end 500 kr.

Nu ser jeg blot frem til årets store fest, hvor de fine kjoler skal luftes, og familien har bestemt tradition for at gøre noget ud af det. Har besluttet mig for selv at købe en gallakjole i år, men budgettet til det er ikke så stort, men så er det heldigt at det kære internet også bugner af billige gallakjoler, se bare denne enorme samling: http://www.billige-gallakjoler.com. Har fundet nogle forskellige sider med gallakjoler, og det ender nok med at jeg bestiller på nettet, da jeg altid har den 14 dages returret.